Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

castor 

všechny recenze uživatele

Scénář, který zřejmě někde hodně dlouho ležel na polici, než si ho někdo všimnul a rozhodl se, že vydělá nějaký ten dolar. Pokud nemáte rádi Natalii Portman nebo Ashtona Kutchera, tak rozhodně račte o dům dál. Protože právě tihle dva jsou základním stavebním kamenem toho, jak snímek (který se rozhodně nemůže označovat komedií) vypadá a kam směřuje. Tedy pokud vůbec někam. Ostatní vztahy jsou totiž vykreslené se spletitostí leporela, nudné, otravné a divák občas chtě nechtě skřípe zuby. Hlavní fór je v tom, že se tu dva dávní známí schází výhradně kvůli sexu. Vytvoří si určitá pravidla, jak se chovat, aby to nevedlo někam do vyšších sfér. Jenže jak se dá očekávat, tak nečekaný nepřítel už klepe na dveře.. Asi budu vybočovat z masy, ale mně Kutcher nevadí. Pokud nejde o vyloženě emotivní scény, tak většinou herecky neselhává. Portman mě baví ve všech žánrech, spolu jim to sedí, tady si evidentně chtěla udělat radost tučným honorářem, herecky je rozhodně nadprůměrná, škoda jen, že těch nesmyslných replik ze sebe musí vypouštět docela hodně. Filmu prospěla i netradiční eRková přístupnost a já jako divák neodešel s nějakým znechucením, že nepřeskočila pomyslná jiskra. Nepřeskočila, ale vteřiny do konce jsem taky neodpočítával. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechybělo mnoho a mé hodnocení bylo ještě o stupeň lepší. To by ale Reitman senior musel přidat trochu originality a více vtipu. Nechápu, že čím je starší, tím víc zrovna na tyto ingredience zapomíná, k sakru, vždyť to byl on, kdo natočil vynikající komedie Krotitelé duchů (1 a 2) či Dave. Účast Natálky opravdu potěší a je radost se na ni koukat, Ashtonovo herectví (jestli se tomu tak dá říkat) se dalo, přeci jen, tady neměl moc práce. A Lake Bell v roli "trochu" zvláštní šéfové taky byla super. Kdyby Ivan alespoň na malý moment vybočil z těch zajetých a dost omezených kolejí romantických filmů, neváhal bych a přidal bych na svém hodnocení. Ale takhle… mi nezbývá než čekat, s čím přijde jeho syn Jason, který mě zatím nikdy nezklamal. 60 %. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Natálka s Kačerem se promenádují po několika bytech v Americe jen ve spodním prádle, a je to celkem slušná zábava pro obě divácká pohlaví. Těm dvěma to sluší. Nějakou temnotu, nečekané zvraty nebo dokonce čirou zábavu od začátku do konce sice čekat nelze (až někdo natočí romantickou komedii s dramatickým, drsným WTF závěrem, dám pět hvězdiček a uvolním TOPku), jako pohodová rom-com se ale snímek mezi desítkami dalších podobných hollywoodských sra*ek určitě neztratí. Hlavně nezávazně. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelná a naprosto neoriginální komedie. Většina vtípků tady vyzněla spíše trapně. Hereckému duu to spolu i celkem sedělo, ale ani Natalie Portman a ani Ashton Kutcher nemohli nic udělat s tak nezajímavě napsanými postavami. Druhý film v krátké době s podobnou tématikou a za pár měsíců nás čeká třetí, ten ale působí ze všech nejsympatičtěji, tak snad dopadne mnohem lépe. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která není ani vtipná, ani romantická. Po všech stránkách průměrný film, který profrčí sály multikin a po pár měsících si na něj nikdo ani nevzpomene. Natalie Portman je zde okouzlující jako vždy, ale to tak nějak patří k věci :) Ke cti jí přičítám i to, že ve filmu nic neukáže a jde tak proti proudu svých kolegyň, které se svlékají na povel (stačí si třeba vybavit většinu ze současných českých komedií, kde se to nahatými herečkami jen hemží, a ještě se za ty jejich holé zadky a prsa rozdávají Čeští lvi, a jsme doma). "Hlavně nezávazně" rozvíjí už hodně profláklý motiv: párek si na začátku naivně domluví, že půjde jen o sex bez emocí, aby to časem samozřejmě jeden z párku porušil a do druhého se zamiloval. Z filmů z poslední doby se mi vybavuje podobný snímek "Lítám v tom", který shodou okolností natočil Reitmanův syn Jason v r. 2009 - a nutno říct, že syn zde dává otci notně na frak a hraje úplně jinou ligu. "Lítám v tom" je po všech stránkách lepší, což ale platí o většině filmů, které rozvíjí podobný motiv, namátkou třeba "Pornografický vztah" z r. 1999 od Frédérica Fonteyna. Co mě na "Hlavně nezávazně" iritovalo nejvíc, byla vulgárnost replik filmových postav, která se k filmům tohoto žánru nehodí. Osobně doufám, že se z filmů tohoto typu nestane jakýsi trend, který žánr romantické komedie posune daleko za hranice, kam si před pár lety ještě nikdo netroufl. Protivně lascivní a lacině vulgární film. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama