Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TENHLE KLAUN NENÍ NA LEGRÁCKY….UŽ NÉ!“...... /// Žil byl jeden klaun. Ftipnej von byl, to jo, takže to mohl bejt dost dobře brácha úchylnýho Santy. K jeho smůle, ale (některý) děti nesdílely jeho smysl pro humor …. KLAUN, KTERÝ NEDOKONČÍ SVOJE VYSTOUPENÍ, NEMŮŽE ODPOČÍVAT V POKOJI! Po pár letech dostává milej Pukavec příležitost dokázat, jestli mu ftip zůstal i po smrti. Barák plnej jeblejch parchantů, co maj (nechtěně) na jeho vystoupení sedadlo v 1. řadě se už nemůže dočkat. … Takovej mix humusu a vražd, co se snaží bejt vtipnej (jé, jako ty!...teda já!). Vobčas se to daří, vobčas míň a kdyby ten film byl jen vo tý ,,praštěný“ půlhoďce, hovno by se stalo. Píčovina pro sběratele hovadin, která může zklamat milovníky napětí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Protože Alice Cooper. 2.) Protože klauny vidím všude, i když nejsu zhulenej. 3.) Protože na pořádných narozeninách vždycky někdo chcípne! (tý kočky mi bylo fakt líto….(čtyřnohý)) 4.) Thx za titule ,,petrik1“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející slasher se zombie-klaunem, tudíž nepřijdete o srandičky typu pejsek z nafouknutých střev nebo umlácenou kočičku. Škoda ale je, že si na tuhle vybíjenou s nápaditým gore musíte počkat dobrou půlku filmu. Ta první totiž poměrně dost nudí. Co je však neodpustitelné, tak je absence koziček a hlavně atmosféry. Tolik humoru je až zbytečnost. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, v níž se podle klasického schématu nešťastnou náhodou zabitý klaun po letech vrací, aby se pomstil na svých mladistvých vrazích. Natočené je to pěkně, přízračný klaun má věru hezkou vizáž, omladina je poměrně sympatická, takže zhlédnutí se určitě dá doporučit. Můj osobní dojem z filmu by se však dal popsat pouze slovem "průměrný", neboť mi k mé smůle nepřijde vtipný zdejší způsob "zábavných úmrtí". Ukopnutá hlava, deštníkem probodnuté hlava a vypíchlé oko, nafouknutí hlavy ... hahaha, to je sranda. Pro milovníky podobných gore blbůstek to ale bude ještě o třídu výš. PS: Jestli mě něco na filmu opravdu pobavilo, tak scéna zkoušení devíti kočičích životů :-D ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stitches střeva uzluje, publikum se raduje." Aneb co všechno jste v dětství chtěli vědět o klaunech, ale báli (!) jste se zeptat. Zdravím do Irska, zvlčilé dětičky i adolescenty. Zdá se vám, že na vašem mejdanu chcípnul pes, příp. i kočka? Chtělo by to nějakého šoumena? Rozverně pomstychtivý Richard "Stitches" Grindle vám pomůže to parádně rozjet, přímo rozdivočit. Přitom bude šikovně balancovat na napnutém osmdesátkovém laně, žonglovat s (vašimi urvanými) koulemi i dalšími splatterovými rekvizitami a vysílat na čmuchací průzkum svůj oživlý červený nos. Holky budou stylově ječet strachy, kluci taky a aspoň na chvíli budou přemýšlet nikoli ptákem, ale... kopečky mozkové zmrzliny! Tomuhle klaunovi s (vtipně zvrhlou) osobností jsem tleskal, až mi od dětských ručiček rudé krůpěje lítaly. R.I.P. chudinka kočka, která měla přesně devět životů (ověřeno! :-)). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zcela typický koncept. Děti někomu v mládí ublíží (konkrétně někoho zabijí) a dotyčný vstane z mrtvých a po letech přijde dětem vše vrátit i s úroky. Dokonce se na druhé straně naučil nějaké ty "kouzla", která mu během života absolutně nešla. Čistokrevná komedie, kde se divák může těšit na řady velice originálních zabití. Už po úvodu je člověku zřejmé, jak se to bude celé vyvíjet a jak to celé dopadne. Film nemá ani minimální potenciál diváky čímkoli překvapit. Opravdu vsází pouze na humor, který někdy funguje a někdy zase ne. Celkově jsem se zásadněji nenudil, proto dávám alespoň slabší 3 hvězdičky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama