Reklama

Reklama

Partnerské ladění

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 2009, 40 min

Účinkují:

Šárka Volemanová

Obsahy(1)

Člověk se v životě zamilovává v průměru třikrát, píše se v odborných výzkumech. Jak tedy pozná, že do jeho života přišla velká láska. Jak to poznáme my sami a proč si to o té či oné lásce myslíme? Co jsme ochotni pro ni obětovat, do ní investovat? Jak jí opečováváme a co pro nás samotné znamená? A co se s naší duší a následným životem stane, kdy velká láska skončí? Co jsme ochotni udělat pro její záchranu? Je možné, abychom pochopili, proč se to stalo? Jak tento fakt dokážeme přijmout a jít životem dál? Co s velkou láskou získáváme a také ztrácíme v momentě, kdy mizí z našeho života? Jak se zamilováváme dál a jak jsme do následného výběru partnerů na základě této zkušenosti vybaveni a jak na nový vztah připraveni a za jak dlouho vůbec?
O tom všem bude další díl Partnerského ladění. Diskutovat s námi budou psycholog PhDr. Vladimír Fiedlera a soudní znalkyně a psycholožka PhDr. Tamara Cenková. Pohled na vliv rozpadu partnerství v sexuální oblasti a možnosti navázání dalších plnohodnotných vztahů přinese psycholog a sexuolog prof. PhDr. Petr Weiss, Ph.D.

Jednotlivé témata:  1.-Nepoužitelný/á pro vztah
2.-Čekám, až se rozvede
3.-Nikomu se nelíbím
4.-Nechce se se mnou milovat
5.-Nechce si mě vzít
6.-Závislost zničila náš vztah
7.-Nevěra přes internet
8.-Jsem nesmělý/á, při seznamování mám trému (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co si myslet o lidech, kteří zoufale volají po vzájemnostech a souznění a citovosti, když to vše chci, musím si najít partnera, když ne, nehledám.?!!! Nic víc.... "kdo neumí žít sám se sebou, nebude nikdy umět žít s druhými.!" Vždy musíme sami od sebe začít. ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Pokus o návrat do devadesátek (studio tak bohužel i vypadá), kdy Šárka, tehdy ještě Kubelková, zažila svých 15 minut slávy v pořadu Áčko. Kdo je tentokrát cílovou skupinou nevím. Napadá mě jen unavená, zklamaná, uřvaná, vylitá nána z Český sody a pořadu Sama doma. I tak hvězdička za Šárku, která neztratila nic ze svojí kultivovanosti. Fakt. ()

Reklama

Reklama