Reklama

Reklama

Černobyl: život v mrtvé zóně

(TV film)
  • Francie Chernobyl : Life in the Dead Zone
všechny plakáty
Trailer

Tento film, který zkoumá následky jaderné katastrofy v Černobylu, ukazuje, jak příroda přežila v tomto radioaktivním opuštěném městě. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

mdouglas 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem asii úplně něco jiného. Čekal jsem obecně to, jak v zakázané zoně žijí lidé, kteří buď neodešli, nebo se vrátili. Nakonec je to vesměs o životě zvířat, o tom jak se postupně příroda vypořádává s tragédií, vztahující se k tomuto místu. Ale jsem spokojen s tím, co jsem nakonec viděl. Osobně mi připadá takto pojatý dokument hodně zajímavý. Ať už je to téma, či velmi zajímavé záběry. Zároveň, po přečtení komentáře Yokiho, mě docela mrazí z toho, že se člověk takhle dokáže chovat k něčemu, co už jednou zlikvidoval... ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho dokumentu víc než jsem dostal . Koukat 45 minut na mačku s malýma mačátkama mě v celku nudilo ale zase z druhé strany je to krásný dokument ve kterém se nám nabízí pohled na černobylskou krajinu a zvěř (nejen na koťatka) pár desítek let po jaderné katastrofě . Zaslouží si 5* přál bych si víc dokumentů co se točí kolem černobylu ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tento dokument bych pouštěl povinně všem. Boží mýty a představy o tom co dnes "Zóna" znamená a v čem je její největší "bohatství". Ať už byla tragedie jakkoliv veliká, otevřela oči všem a hlavně dala lidem možnost se zamyslet "co kdyby"... (tím co kdyby mám na mysli kdyby se pár blbů rozhodlo že 3. světová není zas tak špatný nápad). Působivý dokument. ()

Mkoren 

všechny recenze uživatele

Bohužel mi to příjde spíš jako dokument sloužící k zlehčování následků této hrůzostrašné katastrofy. Čekal jsem, že se dovím více o drastických následcích, které způsobila lidská nezodpovědnost a nerozvážnost, ne o tom, jak jsou v podstatě zvířata žijící v silně zamořené a radioaktivní zóně nakonec celkem v pohodě, dostávají se z toho celkem dobře a rakovinu nemají, protože zemřou dřív, než se u nich projeví... ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Událost v Černobylu není potřeba divákovi nijak zvlášt´rozvádět.. Jaderná katastrofa je zapsaná do archivu dějin černým písmem. Tvůrci si ovšem snímek předělali k obrazu svému a tak z toho nezbylo nic jiného, než propaganda ! Záběry přírody vcelku podařené, ovšem zpracování průměrné. Závěr = zlatý střed. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama