Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážný a neotřelý thriller o třech dvacetiletých, kteří hledají sami sebe v labyrintu čas a kde se každé ráno probudí do stejně děsivého dne, který už tolikrát prožili. (Luteka)

Recenze (49)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tři Misfits se probouzejí každý den, a my máme objevit jejich skryté záhyby duše a vnitřní démony. A že jeden z nich má tedy fakt drsný démony. Až z toho ti druzí dva zmetci začnou sekat dobrotu a usmíří se, s kým mohou. Zajímavý vizuál, nápad sice trochu obehraný, ale zpočátku částečně zajímavý, jenže se to nikam dál nerozvíjí a vlastně nikam nevyplyne. Pár zajímavých otázek (dělal bych ty největší hajzloviny, kdyby se měl opakovat příští den, jako třeba vraždil a tak?), ale celkově nevyvážený koncept bez hlubšího ponoření do postav, jen s plaváním po povrchu a zbytečně nadrženými (nemyslím sexuálně) scénami. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Časové slučky mám veľmi rád, pričom i námet, aj keď možno trocha klišé, má niečo do seba. Ako by sme naložili s možnosťou zopakovať si jeden deň hneď niekoľkokrát? Snažili by sme sme sa napraviť svoje chyby a konečne sa naučiť, čo má v živote naozaj cenu, alebo by sme sa stali lumpami a snažili sa situáciu využiť hlavne v tom zmysle poriadne si užiť? O tom je film. Chcelo to však ešte nejaký nápad, lepšiu koncovku a výraznejší hudobný podmaz. Škoda, premárnený potenciál, na priemer to však stačí. 60/100 ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou slabší 3 hvězdy. :( Přitom jsem ještě chvíli před koncem uvažoval o čtyřech. Ale místama se tam objevovaly nesmyslný hlášky (taky ti říkala- jak to bylo- že je to poprvé po strašně dlouhé době, co na sebe nechala někoho sáhnout/ Mike s ní tedy spal taky? A Kyle už se tím dál nikdy nezabýval?) a situace (ještě večer byl Kyle zlobivej kluk a hned druhej den začal Mikea zklidňovat?) a ten patetickej "nenechám tě ublížit mé malé sestřičce" tomu nasadil korunu. :( Tahle časová smyčka moc nefungovala. Tři vědoucí je moc. Mělo to spád, rozhodně jsem se nenudil, ale... Teď mě napadá- jestli začal čas normálně plynout, neměli být Kyle s tou mici postřelení? ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tato sci-fi tématika, ačkoli už je řádně ohraná, mě nikdy neomrzí. Ovšem jen to nestačí, chce to i povedený příběh a o něm se v tomto případě mluvit moc nedá. Poměrně naivní scénář se značnými nesrovnalostmi a mezerami. Chtělo to udělat něco víc poutavějšího s údernějším tahem na branku. Tohle byl slaboučký pokus o dobrý mystery/sci-fi film. 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát viděná tématika časové smyčky v poměrně originálním pojetí. Trojice delikventů řešící své problémy, které se postupně vymykají z rukou. Působí to sice trochu televizně, ale je to svižné, napínavé a na až pár nedotažeností ve scénáři nemám k filmu výhrady. Těch nicneříkajících posledních 10 sekund si tvůrci mohli odpustit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama