Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Oyer 

všechny recenze uživatele

Určitě povedená soutěž. Nechybí emotivnost, napětí a skvělé hlášky Polreicha. Jen pár věciček by to chtělo ještě doladit. Kupříkladu mě rozsekl díl, kde si sami soutěžící vyřadili soupeře... :-s a nebo díly, kde je opravdu sporné rozhodnout o kvalitě, kdy každý připraví výborné papů po svém, jen hold to někomu zachutnalo jinak. Soutěž nakonec včera vyhrál Robert před ambiciózním Jardou... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měl jsem (mám) raději, když jede Zdeněk Pohlreich sólo. Přece jenom je s ním větší prdel a dá více vyniknout svým bohatým zkušenostem. V této kulinářské show sice tady dávám některým soutěžícím dobrou sodu, ale už to prostě nebylo ono. Navíc na to byli tři a zvláště ta ženská mi lezla na nervy. Bylo ale zajímavé sledovat, jak si „soutěžící“ poradili ve stresových situacích, páč jak bych tam asi mrdl po někom nožem a šel do řiti… ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mělo to strašně amatérský look, odbornou porotkyni, která hodnotila jídla buď "je to dobrý", "nechutná mi to" nebo "jo jo, máte pravdu, taky to tam cítím" a pak mi vadilo i to, že ti nejlepší vypadli mezi prvními (co si pamatuju tak Jaime, Jirka a Mirek) a zůstali tam buď amatéři nebo namachrovanci, takže jsem tu show časem přestal sledovat a ve finále mi bylo jedno, kdo to vyhraje (ačkoli Robert mi byl o něco sympatičtější, než extrémně arogantní Jarda mentalitou podobný Russellovi z osmé série Pekelné kuchyně - ale stejně si podle mě nezasloužil vyhrát ani jeden). Ale tak jako tak se na to líp dívalo, než na nováckého MasterChefa, protože tady o to vaření fakt aspoň trochu šlo. 2* ()

Marwinek 

všechny recenze uživatele

Nedokoukatelný první díl. Zbytečná póza a dramatizace, jako by šlo o popravu náhodně vybraných dětí. A nevím proč, ale prostě sledovat 40 nebo kolik lidí jak krájí cibuli a po reklamě prej snad i mrkev!!! No to teda ne, šéfe :-) I druhý díl se dal vydržet jen do první reklamní pauzy. Tohle tedy není můj šálek vývaru :-( ()

m4xp4yn3 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zhovadilá show založená na tom, že je někdo na někoho záměrně přehnaně nepříjemný. Tomu šéfovi bych při první příležitosti nafackoval. Netuším co stojí za tím, že je tento pořad právě díky tomuto buranství tolik populární, ale zřejmě si to tak divák žádá. Zbytek tvoří úžasně duchaplné zpovědi soutěžících do kamery, vše ve stylu: "Toho králíka jsem trochu přesolil, ale i tak podle mě příště vypadne Ludmila, protože ta tu svojí dušenou mrkev nakrájela na kolečka a ne na kostičky. A Mirka zase ke konci znervózněla a toho krocana po okrajích jakoby připálila. Ona by měla jít, protože je nervově hrozně labilní." ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)
  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)

Reklama

Reklama