Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátkometrážní film inspirovaný slavnou hrou "Duke Nukem", je spíše filmovou ochutnávkou k nové hře "Duke Nukem Forever". Celý film se odehrává v prostředí apokalyptického světa kde se Duke žene za "prasetem" které honí ženu. Film je doprovázen zajímavou hudbou a klasickým drsným podtextem. (Listeroman)

Recenze (31)

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Duke Nukem som hral ako jeden z prvých, ked foter poučený z môjho škemrania mi kúpil kompa za 27 litrov (PC 200, 3 GB harddisk, 32 mega ramky..) a striľal som darebákov od rána do večera..nádhera!V tej dobe to bola proste hra, v ktorej sa dalo robiť všetko, potom prišiel Quake, Quake 2 so super svetelnými a zvukovými efektmi...a dalšie desiatky iných..bola to bomba, ale tento kraťas má jedné pozitívum v tvrďáckom výraze v štýle Kierefa Sutherlanda za mlada, jednu rozpľasnutú mrdku, a nič viac.Dehonestuje to klasiku! ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nostalgia nie je všetko. Táto upútavka na Duke Nukem Forever vo mne zanechala akurát pocit, že tento sympatický drsňák by vo filmovej verzii vôbec nemusel fungovať ale rád si nechám dokázať opak. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Duke Nukem považuji za nostalgickou část svého dětství a bude to pro mě vždy jedna z nejlepších PC her. Tento snímeček je možná amatérsky zpracován, především to prasátko vyznělo dost lacině a směšně, ale jinak je pro mě působivý. Dvě minutky stopáže jsou akorát dostačující a Duke na konci tomu dá tu správnou akční drsnost:) Takže: "Let's rock", "Shake it baby." :) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Duke Nukem v podání vychcípaného fina, sen fanoušků hry. Djůkovských je jen pár posledních sekund. Asi si v náporu nostalgie zahraju hru... ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Namakanejší Duke sa nenašiel? A to prasa, no to bol skôr trapas a takisto aj tá prestrelená hlava. Radšej mohli natočiť ako volá z búdky na sexlinku, to by hádam dopadlo lepšie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem tuhle hru taky kdysi miloval– Nelíbí se mi, že si z ní dělá nějaký ocas prdel a natočí toto. Jestli tohle by měla být upoutávka na celovečerní film (naštestí ne), tak to raději nechci ani nikdy vidět. A pevně věřím, že to nebude točit Uwe Boll. Jediné co mě rozesmálo, byl zvuk rozepínajícího zipu u kalhot – jinak trapárna. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Tahle herní klasika by si zasloužila větší rozpočet, nějaké to známější herecké jméno a hlavně charizmatičtějšího představitele Dukea. Nechme se ale překvapit. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějaký nářez... Je to parádně udělané, Duke je (v obličeji) důvěryhodný, ale jinak je to nic. Za zmínku stojí tedy jen představitel Duke Nukema a prostředí. I když ty dvě minuty, co jsem mohl čekat, že:-) ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Hmm tak na tomto filmečku som si zgustol. Nielenže vystrašená školáčka, ktorú naháňa netvor je jedna z mojich erotických fantázií, ale DukeNukem bola jedna z mojich najobľúbenejších akčných 2D skákačiek. Záverečný fór (zvuk) tvorí však 75% celkového hodnotenia ma dostal do kolien. Filmy na základe počítačových hier sú vo všeobecnosti zlé, a vyzerá že sa to opäť potvrdí. No tento kraťas celkom vyšiel. http://www.youtube.com/watch?v=Y0zCD0fsec0&feature=player_embedded ()

Reklama

Reklama