Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Máslo :) Velmi nevyvážené, velmi vulgární, nepříliš vtipné a né zrovna postavy, které byste si nějak zvlášť oblíbily. Asi nejsympatičtější byla striptérka Brooke v podání Olivie Wilde a závěsu se drží Destiny spolu s náhradními rodiči. Zbytkem se dá vcelku opovrhovat :) i mužným Wolverinem! Po celou dobu sledování, jsem nedokázal identifikovat žánr tohoto snímku. Měla to být romanticko-drama komedie nebo klasická sprostá komedie nebo paničkovská komedie?? Vážně nevím a právě tato rozervanost a mix všeho Máslu zrovna neprospívá... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mi to zdá, ale poslední dobou jsem se docela často setkal s americkými nezávislými komediemi, které se vždycky snažili zaměřit na něco specificky neobvyklého a toho se držet zuby nehty. Já jsem snad v životě neslyšel o soutěži, ve které se účastníci perou, kdo vytvoří hezčí sochu z másla. A ani nevím, jestli i po tomhle shlédnutí ještě někdy něco takového uvidím, ale musím se přiznat, že tolik příjemných postav jsem ve filmu dlouho neviděl. ()

Reklama

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Scénáristé v USA mají velmi, velmi snadný přístup k drogám, protože takhle nesmyslně máslový scénář bych čekal možná tak v reklamě na máslovou Heru. Myslel jsem si, že mám stupiditu za velkou louží zmapovanou celkem komplexně, nemám! Kdyby tam nehrála Olivia Wilde prostitutku nejspíš bych to nedokoukal a určitě bych nedal dvě máslové hvězdy. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie naozaj kolísa niekde medzi štyrmi a piatimi hviezdičkami. Pri pive by som pokrčil plecami a odporučil film len so slovami, že je dobrý. Na pseudointelektuálnej úrovni tohto webu by som ale mal vyzdvihnúť morálne významy prenesené do postáv, od dobráckej, hoc škodoradostnej prostitútky, po posadnutú paničku z predmestia, ktorá má všetko a nič zároveň. To všetko komediálne postavené na hlavu, zároveň ale v poučnej dramatickej rovine. Nie každému ale musí tento humor sadnúť. Niekto holky, iní dolky,... niekto možno radšej fekálno-pubescentno-sexistický humor Prci, prci,... 2 a viac. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Děj je naprosto katastrofální nuda a herecky teda také žádná sláva. Párkrát se mi pohnuly koutky. Hřmotným smíchem jsem teda ani vzdáleně nepropukl. Zamlouvala se mi Olivia Wilde, které slušelo hrát dokonce i lehkou dívku, i když více ji sluší teda veškeré ostatní role. Sympatický byl i Hugh Jackman, i když motivace jeho účasti je mi záhadou. Celkově vzato se jednalo o naprosto nezajímavý a nezáživný film. Skoro by se až nejednomu chtělo napsat, že je to film o hovně...vlastně tedy o másle. Za pár poloúsměvů nedávám odpad. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film mi vybral uživatel fimler. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Ashley Green (Kaitlen Pickler), ktorá si strihla bozkávaciu scénu so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Wilde (Brooke Swinkowski) sa vyjadrila, že sa veľmi dobre bozkáva a ich bozk bol oveľa intenzívnejší ako bozk s chlapcom. (Cherry_Bomb)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. září 2011 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)
  • Natáčelo se ve městech Bossier City a Shreveport v Louisianě. (Cheeker)

Reklama

Reklama