Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Detak 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jedné rodince, která dokáže pobavit zejména lehkostí, se kterou je příběh podáván a rozvernou atmosférou. Žádnej trhák to není, ale pro klidný večer s lehkou komedií to stačí. Nakonec na třech hvězdách, zacož může i hláška: "Copak tam chceš chytit ňákou práci? Pamatuj si: kdo uteče, nepracuje!!" :-) ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

OMG!! Nestačím zírat, kam až se česká zábava může posouvat. Tohle je něco příšernýho a tak stupidního, že na to NELZE koukat!! Dušan Klein je už bohužel senilní dědek a tuhle bezduchou krávovinu jistě natočil pod silnými sedativy. Tohle je ostuda a zneuctění kultovního seriálu Taková normální rodinka ze sedmdesátých let. Hanba, blít! Nechápu, jak se někdo může bavit sledováním takové kokotiny. ()

Reklama

kacka274 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli jsem čekala, kdy se začnou diváci ve studiu smát...tolik to připomíná podvečerní sitcom. Snad jen podle obsazení herců by nhodhý divák tušil, že to bude jinak. Je to škoda, slušně obsazené, bardi hrají dobře, i Lucka Vondráčková a další mladší účastníci. (Jen ta Frösslová mi přijde tak šíleně dřevnatá, už v několika filmech či seriálech a furt se to nelepší. Připomíná mi to Cimrmana: ,,Pořád jsme se divili, že Čeněk nemá v žádně roli úspěch. A konečně jsme na to přišli. Čeněk nemá talent!") Ale chybí tomu náboj, šťáva...je to celé nějaké křečovité...naopak přebývá product placement. Zbytečně nasazený Náhlovský působí trochu trapně. Možná je tam moc postav, možná to téma ani primárně nelze zpracovat jako film, protože se nelze seznámit s jednotlivými postavami, jejich chováním a jeho důvody a pak vlastně sledujeme jen sérii scének a skečů stejně jako pravděpodobně v Kameňáku, který jsm naštěstí nikdy neviděla. Ovšem s povděkem kvítuji absenci sprostých slov a agresivních scén. Příjemná oddechovka, lépe však, kdyby si nečinila filmové ambice. Slabší tři hvězdy. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Zlý sen! Scénář, režie, kamera, vše stálo za ,,zdrávas královno". To vše, ovlivnilo výkon herců, kteří se ztráceli v rádoby vtipných replikách, chvílemi působili až trapně. Jednu hvězdu za to, že si vážím starých hereckých matadorů, kteří chtěli vrátit čas a měli dobrou vůli, ovšem to nestačilo. ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty smutku ! To je humor ?!? Jedná se patrně o nějakou prazvláštní odrůdu, vyšlechtěnou speciálně pro oduševnělé 21. století. A já jakožto vzpurný a nepřizpůsobivý jedinec zrozený v zapšklém a přízemním století minulém nejsem schopna změnit své zkostnatělé, vpravdě prehistorické názory a plně docenit jeho všestranné kvality. Nicméně moje obzory se přece jenom o kousíček rozšířily: Až dosud jsem neměla tušení, že může existovat ještě HORŠÍ filmový počin vztahující se k mé oblíbené "Takové normální rodince" (1971) nežli verze Patrika Hartla z roku 2008 ... bohužel v rámci hodnocení neexistuje něco jako dvojitý "odpad". ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama