Reklama

Reklama

Životy mnoha lidí se obrací vzhůru nohama poté, co potkávají Cécile - mladou svůdnou ženu. Provokativní a extrovertní Cécile má ráda volný sexuální život, který přestupuje společenské normy a porušuje tabu. Její styl života nutí i ostatní odhalovat sami sebe.
Q se snaží jazykem pocitů a těla ukázat mladé Francouze a poodkrýt jejich intimní vztahy. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Master19 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní, když se divak seznámí dříve s pohlavním orgánem hlavní hrdinky, než s jejím obličejem. Přesto si to drží svou linii a nesklouzává k prvoplánovému pornu (nicméně v televizi to u nás rozhodně nikdy nepůjde :-) ). Viděno několik dní po Shame Steve McQueena a tak jsem se neubránil konfrontaci. Tento snímek má jakousi francouzskou auru, která je velmi zajímavá a atraktivní, ačkoliv není scénář natolik nosný. Kdyby film tak netlačil na pilu, co se týká explicity, tak mohlo jít o šířeji diskutovaný počin. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

A toto čo malo byť? Unikátna lyrická pseudoumelecká kravina bez akéhokoľvek zmyslu. Z toho žánrového zaradenia čo je k tomu napísané sa na to vzťahuje fakt asi jedine to "erotický", lebo s drámou to malo spoločné pramálo, no niečo čo by sa aspoň obtrelo o komédiu alebo romantiku sa tu fakt nevyskytlo ani náhodou. Čo si vlastne o takomto celom myslieť? Žiadny zmysel ani posolstvo v tom nebolo - akurát vyše hodina a pol scén blízkymi ľahkému pornu! Síce bolo pár herečiek na pohľad sympatických (aj keď ich správanie bolo úbohé) - ale za to hviezdičky dávať nebudem, jedine tak z ľútosti. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Pomatená, malá štětka má vílí svrbění a roupama neví, co nebo koho by si tam nacpala. Pomatená, malá, katolická panna má svrbění taky a ví, koho by si tam nacpala, ale matka a Bůh jsou proti, a tak o nějakém kladení nemůže být ani řeč a sem tam si maximálně nechá nějakým pomateným idiotem sáhnout prostředníkem do svědomí. Co půl hodiny si do toho ve sprše povídají ryby. Ta s vyhřezlým poštěvákem má sem tam pravdu, ostatní jen tak plácají pyskama pičoviny. Na závěr se ty pomatené kravky potkají a vyprstí se na hajzlu. Režisér se evidentně snažil zachytit komplikované ženské nitro, kterému nepochybně rozumí asi jako profesionální patolog. Výsledkem je pomatený slovní gangbang s občasným záběrem na nějaký ten reprodukční orgán, ze kterého by se zauzloval i Uzel, předávkoval se Arginmaxem a pustil si radší nějaké to normální péčko, kde se jen šuká a blbě nežvaní. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

SEX, Sex, sex, Sex je náš, delá dobře mňe i tobě... Sex s priateľom, sex so známym, sex s cudzincom, sex s kámoškou, sex-samosex. (ale jedine sex zo Zombíkom je sex s veľkým eS ... para pa pa pá am lavinit!) Na sex myslíme, o sexe keciame, sex je hlavá téma pri telefonovaní a sex nám samozrejme nedá spať. SEX, Sex, sex... Niekto po sexe plače, niekto je frustrovaný, niekto sex ani nemože mať (smutné). SEX, Sex, sex... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Být ve společnosti těchhle slípek mě ani po jediné stránce moc nelákalo - zmatená manipulátorka, která vyznává volný sexuální život a katolická panna, která by chtěla, jenže nejen ten nahoře je tak trochu proti. Zachytit ženské myšlenky a tužby se příliš nepodařilo, sexuální napětí ale tvůrce vyvolat dokáže s opravdu slušným přehledem. Výsledek je přesto minimálně rozpačitý. PS: V přístavním francouzském městečku se namísto pozdravu nebo podání ruky rovnou chmatá na reprodukční orgány. Zajímavé.. Třeba to posílí cestovní ruch.. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama