Reklama

Reklama

Bernie Tiede byl asistentem ředitele pohřebního ústavu v malém vesnickém městečku Carthage v Texasu a jedním z nejoblíbenějších obyvatel. Vyučoval ve víkendové škole, zpíval v kostelním sboru a vždy byl ochoten nabídnout pomocnou ruku. Bernieho všichni milovali a byli mu vděčni. Takže nebylo pro nikoho překvapením, když se sblížil s Marjorie Nugentovou, bohatou vdovou, která byla známá svou protivnou povahou a patřičným bohatstvím. Bernie s Marjorie často cestoval a vedl také její bankovní účty. Marjorie se časem stala na Berniem a jeho šlechetnosti naprosto závislá a Bernie se snažil plnit její stále narůstající požadavky. Bernie stále řídil její záležitosti a obyvatelé přitom Marjorie po několik měsíců vůbec neviděli. Obyvatelé Carthage byli šokováni, když se dozvěděli, že je Marjorie Nugentová již několik měsíců mrtvá a Bernie Tiede byl obviněn z její vraždy. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Pamatuju si, že Jack Black byl za tohle nominovaný na Zlatý Glóbus...už loni :-) Někdy naši distribuci vážně nechápu :-)

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

To si děláte srandu že film z roku 2011 u nás bude v kinech tenhle měsíce :D

MManual

MManual (hodnocení, recenze)

Rotten Tomatoes - 92%, jeden z najlepších filmov 2011. Metacritic - 79%.

creeper

creeper (hodnocení, recenze)

hm, linklaterovy filmy rozhodně stojí za pozornost. a tenhle (podle traileru) rozhodně nevypadá špatně.

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Rozpočet prý zatím znám jen 6 mil dolarů , ale to se mi nezdá 3 dost známý herci a vlézt se do 6mil. no uvidíme už jsou obrázky...

Reklama

Reklama