Reklama

Reklama

Superman/Shazam!: Návrat černého Adama

  • USA DC Showcase: Superman/Shazam! - The Return of Black Adam

Obsahy(1)

Čaroděj Shazam! si mladého Billyho Batsona vybral za ochránce světa a on se stává nejmocnějším smrtelníkem na světě. Billy bojuje po boku Supermana proti zločinnému Černému Adamovi a v tomto novém a mimořádně dlouhém krátkém filmu rychle objeví problém, kterému nakonec musejí čelit všichni superhrdinové – bojuje za spravedlnost? Svým vlastním problémům čelí v této zcela nové kolekci i další čtyři oblíbení superhrdinové DC Comics – Jonah Hex, Green Arrow, Black Canary a Spektra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Supermana a tu sú rovno dvaja! Inak to však má podarenú akciu (až na ten pád malého chlapca z obrovskej výšky do mora, veď to by ho na 100% zabilo), ale Captain Marvel (to je ten druhý Superman) je absolutne nezaujímavou postavou, ktorý je vlastne ešte dieťa, ale keď zahučí čarovné slovo Shazam! tak sa premení na dospelého lietajúceho vymakaného čarodeja podobného Supermanovi. Uff. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Captain Marvel je priemerná postava sama o sebe a hodí sa skôr do univerza Batman: Brave and Bold ako do seriózneho animáku (naivný detský motív). Superman tu navyše pôsobí iba ako štatista. Celý film je predvídateľný a nudný. A animácia má niekedy až príliš prvky anime. Jediné, čo stojí za zmienku je magická hudba. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas jsem uvítal hlavně kvůli vyobrazení původu Captaina Marvela, se kterým jsem se do téhle doby vlastně pořádně nesetkal. Stejně tak jako s Black Adamem. Tudíž tu mám hned dvě nové postavy a bijce Supermana, který zde sice hraje až druhé housle, ale i tak je parádní. Jinak opět skvěle využitých 22 minut, tak jak je u DC zvykem. Obecně hodnotím tenhle balíček Showcase jako velmi zdařilí a pěkně obohacující animované universum DC komiksů."SHAZAM!" ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Není to nic, co byste neznali odjinud. Hlavně souboje nejsou nijak originální, ale přesto.. Jako představovačka zrodu Captaina Marvela to funguje výborně! Bitky mají kinetiku a celý kraťas má příjemný spád a uteče velmi rychle až si budete pohrávat s myšlenkou... nenajdu někde o Shazamovi celý film :) Ve ýsledku sice mírně dětská, ale pořád velmi sympatická záležitost. PS: konečně znám nějakou Supermanovu slabinu - jinou než kryptonit. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Pre fandov, ktorým si vo filme chcú pozrieť origin Captaina Marvela. Príliš dlhé, dĺžkou chceli tvorcovia asi ukázať všetky možné schopnosti zobrazených superhrdinov a všetky ich pády, chvaty a bitky. Originalitou však zobrazené udalosti veľmi neoplývajú. Dá sa na to pozerať, stále sa niečo deje, k superhrdinom sa dajú cítiť sympatie, len toto béčko vyznieva totálne do stratena. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno