Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení ostatních jsem si říkal, že ani James Frain film nezachrání od průměrnosti. Ale právě tenhle herec mě mile překvapil. Tranzit je príma podívaná. Jednoduchá zápletka funguje, akce střídá akci, ženy nejsou zrovna škaredé, občas cákne krev tu a občas támhle. A hudba není ani potřeba. Super. Scénář: ****; Režie: ***; Herci: ****; Hudba: **** (žádná moc není, ale to je na tom právě to kouzelné). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Muselo bejt vysloveně peklo točit tenhle film, protože snad každej z herců, co se na place objevil, během natáčení vypotil snad hektolitr vody. Všichni propocený, na trikách koláče, že byste se museli hodně snažit, abyste si jich nevšimli a do toho režisérova upřímná kamera, která chvílemi je tak blízko, že byste hercům mohli vidět až do nosu. No, je to osobitý film, ale jako osobitý film má taktéž velice osobitou atmosféru a na akční thriller zajímavý příběh. Těch 89 minut za to stojí. Jsem rád, že jsem zdejší stádo ignoroval s hodnocením a výborně se pobavil. ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Dost solidní krimi film s docela dobrými akčními scénami.Film trvá hodinu dvacet osm minut a skoro celá ta hodina s dvaceti osmi minutami byla plná napětí, adrenalinu, krve, kulek a potu a to se mi na tom líbilo.Kolik akčních a nebo krimi filmů jsou celé s napětím?Já si myslím, že to možná byla jen Nebezpečná rychlost.Naprosto neznámí herci a předváděli skvělý výkon v dost solidním akčně nabitým krimi filmu.70% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

James Caviezel ve své nejvýraznější (filmové) roli. Škoda jen, že jde o malý, silně podhodnocený film, který však dělá svému subžánru čest. Klasická ohraná zápletka ze sebe hned v první polovině začíná otřepávat některá klišé a dokáže téměř v každém patnáctiminutovém úseku překvapit netradičním vývojem děje. To však divákovi nezabrání, aby (skoro většinou) úspěšně předem odhalil, co se bude dít. Transit je klasickým příkladem tříhvězdičkového filmu, který si v budoucnu určitě ještě pustím. Za jeho nízké hodnocení však přidám tu hvězdičku navíc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Močály vlhčí než sny fanynky Justina Biebera a tetelící se vedro nad asfaltem louisianských silnic sice skrývaly jistý potenciál, ale to by se musely odstranit následující neshody: a) křečovitá řešení rodinných vztahů, b) za cenu stupidity servírované dějové zvraty, c) taška s cca 40 kilogramy bankovek, která se nosí tak lehce, jako by v ní byly věci do fitka a d) maminka s AK-47 zúročující výcvik z tábora islámských teroristů. Nehledě na to, že jediný majitel důvtipu i šarmu byl ten Chevy Chevelle 1972 a mít Caviezel jeho barvu, končí film při policejní kontrole po patnácti minutách.. Vzhledem k vývoji by byl asi jediný smysluplný závěr, že by ty čtyři miliony dolarů ukořistil aligátor, koupil majoritní podíl ve společnosti Gator Skin Shoes z Baton Rogue a následně propustil všechny zaměstnance.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)
  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)

Reklama

Reklama