Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Dale 

všechny recenze uživatele

Ďalší z tých slaboduchých thrillerov, ktorý vás ničím neprekvapí. Už len to, že rodinka na výlete si poradí so štyrmi ozbrojenými zločincami je neskutočne pritiahnutá za vlasy a ešte ten spôsob... Aj keď to padouši rodinke dosť uľahčili, keď sa stále žrali medzi sebou a občas pripomínali skôr ňoumov Pesciho a Sterna zo Sám doma ako nebezpečných vrahov. Nepridá tomu ani rozkývaná kamera (zase chcel byť niekto cool). 30% ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení ostatních jsem si říkal, že ani James Frain film nezachrání od průměrnosti. Ale právě tenhle herec mě mile překvapil. Tranzit je príma podívaná. Jednoduchá zápletka funguje, akce střídá akci, ženy nejsou zrovna škaredé, občas cákne krev tu a občas támhle. A hudba není ani potřeba. Super. Scénář: ****; Režie: ***; Herci: ****; Hudba: **** (žádná moc není, ale to je na tom právě to kouzelné). ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dobré akčné B-čko. Trochu vykrádačka Vojáka. Prostredie veľmi nemalo čo ponúknuť. Zato dej bol lepší ako som čakal. Herci taktiež v pohode. Heroické výkony ( škrtenie reťazou ) pripisujem veľkému množstvu adrenalín v krvi. Autá, zbrane, ženy, jednoducho všetko, čo taký film potrebuje. A ani aligátor sa neobjavil, čo ho asi každý očakával a tiež kvitujem, že sa mi nepodarilo tak úplne prekuknúť scenár. Mrzí ma však otrasný strih v akčných scénach. Kamera mala svoje muchy ale aj v skutku zaujímave zábery. 3 z 5 ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(25/2012, BluRay720p) / Každý, kto sa odvážite pustiť si tento film, radím, nezamyslieť sa ani na jednu sekundu :). Každý moment zamyslenia sa nad tým, čo sú schopné pod vedením scenáristu napáchať hlavné postavy, sťahuje pomaličky hodnotenie na čistú nulu. Každá chvíľka s vypnutým mozgom zas pridáva postupne hviezdičky ... za veľmi slušnú akciu a atmosféru. Tak si hlavne vyberte dopredu. Ja som mal každých 10 minút inú fázu. Bohužiaľ pri konci filmu som bol vo fáze číslo dva :) ... 4/10 ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ha, ha. Ha, ha. Když pominu všechnu logiku světa (i toho filmovýho), když pominu všechen děj, co by měl dávat smysl, když pominu herce/čky, co neumí hrát a hlavně pominu, že rodina v tomto filmu nejspíš absolvovala vojenský výcvik (jak běžné v Americe), tak ten film je úplně v pohodě. Nevidět to, nic se nestalo. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)
  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)

Reklama

Reklama