Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacho (Fernando Tejero) je fotograf, Pilar (Malena Alteriová) novinářka. A je nutné podotknout, že jestli se nějací dva lidé opravdu nemají rádi, pak jsou to tito dva. Naneštěstí pro ně, šéfa žádné osobní spory nezajímají, a tak oba hašteřivci svorně končí na jedné poutní cestě do Santiaga de Compostela, aby mohli společnými silami vytvořit reportáž o práci Olma, zázračného guru, který prý dokáže vyléčit každý neduh jakéhokoli vztahu. Chce to jediné - Nacho a Pilar musí dokázat "jen“ šest dní předstírat, že jsou pár a nezabít se přitom. Jako bonus je navíc čeká pěkných pár desítek poutnických kilometrů v nohách. Tedy dalo by se říci, že jejich mise je dopředu odsouzená k nezdaru. V této španělské dobrodružné romantické komedii však platí, že dokud neprojdete branami Santiaga, může se stát cokoli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ty si čistíš zuby s ostatníma? Rozhodně ne! Přece to nebudu dělat s každým.... To je jen jedna skvělá věta z tohoto velmi úsměvného filmu, který je pohodový a hlavně vtipný v tom nejlepším slova smyslu. Aneb, co se škádlívá, to se nakonec rádo má, což tady platí snad pro všechny aktéry téhle turisticko-poznávací akce. Od počáteční averze, po spalující vášeň, která sežehne snad úplně všechny. Nedá se nic dělat, příští pochod si zamlouvám taky. A Pilar beru samozřejmě sebou. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru další příjemná perlička od Roberta Santiaga. Kdo chce podniknout s Nachem a Pilar opravdu zvláštní pouť do Santiaga a zažít spoustu úsměvných situací, které se točí kolem jednoho tématu, kterým je samozřejmě láska, tak má možnost jít s nimi a užívat si to. Až na pár maličkostí, které mohli s přehledem vynechat jsem se s celou tou podařenou partou báječně bavila a například scénka s čištěním zubů neměla chybu. ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele

Cesta do Santiaga mne velmi mile překvapila. Čekal jsem průměrnou komedii na jedno podívání a tou možná i je, ale odehrává se v, pro našince úplně neznámém, prostředí, má originální zápletku a celkově má náboj. Ústřední dvojice je kouzelná a dokonale sehraná, což snímku též přidává. Věřím, že nezůstane u jednoho zhlédnutí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Není pro film lepší vizitka než když skončí a já mám chuť si ho pustit znova, protože ta pohoda, přjemná atmosféra a humor na každým rohu se ve mě dokonale ubytovala. Už dlouho jsem nezažil tak skvělou filmovou partičku... s nima bych šel klidně na kraj světa a zpátky, protože podobný typ lidí co dokáží vytvořit pohodu i když moc v pohodě nejsou se nepotkává každej den. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se podíval jen z jednoho jediného důvodu. A to kvůli tomu, abych viděl zase společně v jednom filmu vedle sebe Fernanda Tejera a Malenu Alterio. Tohle je totiž dvojice, kterou jsem si zamiloval ve španělském seriálu Tady se nedá žít, kde tito dva hráli domovníka (Tejero) a podnájemnici (Alterio) a byli do sebe zamilovaní, a ať už byli rozhádaní nebo byli v pohodě, vždycky nakonec (často zcela nečekaně) skončili v posteli a pořád se rozcházeli a znovu dávali dohromady. A právě zde, v tomto filmu, se oba dva znovu sešli a opět si zahráli dvojici, která spolu nakonec znovu skončí v posteli. Jediné, co se změnilo, je plnovous Fernanda Tejera, ale jinak je to ta stará dobrá dvojice, které to klape a mezi kterou to jiskří, stejně jako v tom výše zmíněném seriálu. Ti dva herci už jsou sehraní, už se zřejmě navzájem velmi dobře znají, a v tom filmu na nich bylo parádně vidět, jak jsou oba uvolnění a jak si vzájemně rozumí. Ale film samozřejmě není jen o téhle jediné dvojici, těch partnerských dvojic je zde totiž více a všechny tyto dvojice se pod vedením jakéhosi guru vydávají na týdenní pěší pouť do Santiaga, aby všichni zúčastnění vybředli z partnerských krizí. Jedná se o obstojnou španělskou komedii, která se mi líbila, kterou jsem si užil, a kterou určitě stálo za to vidět. Uděluji čtyři hvězdy. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama