Reklama

Reklama

Pendulum: Live at Brixton Academy

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2009, 96 min

Režie:

Paul Caslin

Koncert australských Pendulum z britského koncertního sálu Brixton Academy obsahuje celkem devatenáct skladeb. Kapela se zde prezentuje velikou energií a nasazením. DVD obsahuje i slavný remix od The Prodigy "Voodoo People". (Wildchild8)

Recenze (9)

Chuck_69 

všechny recenze uživatele

Parádní koncert, málo která skupina dokáže z koncertu udělat takovou podívanou , která se kdejakému fanouškovi neomrzí ani po několikanásobném shlédnutí. Mimochodem na Rock For People 2011 byly perfektní, snad ještě lepší než tady na tom DVD, až na to ,že se v Hradci ty lidi chovali jak zvířata. V druhé řadě pod STAGE se nechalo vydržet jen pár minut. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Díky spolubydlícímu, který pořád poslouchal tenhle koncert dokola, se mi Pendulum začali líbit. Potom jsem energický a hity nadupaný živák z Brixton Academy viděl také a nesmírně mě upoutalo, že "ty lidi tam hrajou na skutečný nástroje, žádný hejbání s gramofónama". Teď už vím, že ne všechen D'n'B je špatný...a Pendulum je toho zářným příkladem. ()

R4d3oN 

všechny recenze uživatele

Parádní rozjezd!! Oni umí posluchačům rozproudit krev v žilách. Rozhodně, kdybych měl možnost, chtěl bych se zúčastnit. I když nejsem zrovna Dn´B fanda, tak Pendulum je zkrátka světová špička a jejich hudba se mi líbí. ()

Reklama

Reklama