Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (287)

plakát

Pasažéři (2016) 

Jediné co je na tomhle filmu fakt fajn je hudba..Jako OK, Lawrencka a Pratt taky nejsou špatní, zvlášť chris hraje fakt dobře, ale ten příběh tyvole, to se nedá...Říkal jsem si že ten konec to snad vytrhne a dostal jsem nejvíc vypláchlý klišé co asi šlo. Do půlky solidní podívaná a pak celkem z kopce... A přitom takovej hezkej nápad to byl......

plakát

Vzmuž se (2015) 

Briťánci prostě umí romantický filmy nejlíp, stejně jako jejich perfektní casting. Pegg už je stálice a Lake Bell se dobře prohodila, její luxusní zadek mi nevyleze z mysli ještě tak deset minut...:) Příjemná oddychovka a jednohubka, prostě to co by měl romantický snímek být. Hlavně mě potěšila délka, není to zbytečně vyhrocené, jediné co bych snad vytknul je plitká hudba, Love Actually a jiné ji mají o dost lepší.

plakát

Birdman (2014) 

Ani nevím, co napsat. Jako když si odmyslíte skvělé herce a fajn dialogy, sem tam výborné dlouhatánské záběry, tak tu vlastně nic zajímavého není a jen by to zapadlo do díry...Ale přece jen točil to Iňáritu, že...takže to nesmíme nechat jen tak bez povšimnutí. Neuvěřitelně mě srala ta roztěkaná forma, prostě jako džezová hudba podkreslující celý film. Ostrůvky výborných dialogů to zkrátka nevytrhly, jak by taky mohly.

plakát

These Final Hours (2013) 

Ani nemusíš mít stamilióny a natočíš dobrej film, jak vidno. Je to paráda, hlavně herci fakt top, to děcko je nová Natalie Portman. Konec světa je dobrej šit no, snad si to neprožijem...

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Tolik co bych k tomu chtěl říct...předně, RIP Hoffmane, byls skvělý (nejenom fetoš). Největší problém s filmy kde je Jen v hlavní roli vidím v tom, že nejsem schopen ho nestranně ohodnotit jako všechny ostatní, protože se mi prostě ta holka strašně líbí. Líbí se mi jak hraje, jak vypadá, jak si z toho někdy dokáže udělat prdel, prostě herečka jak má být. Scénář, jó, to je jiná báseň. Tentokrát má v sobě chyby, hlavně Katnissino neustálé řvaní a přehánění prostě neutáhne ani Jen a to zkrátka jen proto, že je ho tam moc. Já vím, film měl být temný jako hnusný boj Kapitol vs. everyone else, Kat je po nechutných dvou bojích z toho úplně v prdeli, atd atd., ale na plátně to působí trochu jinak než v knížce...No nevadí, kvůli castingu celkově bych tomu odpustil snad i scénář Trošky. Problém možná vězí v tom rozdělovaní na dva filmy, kdy chtějí producenti vydělat co největší vatu, ale to už přece známe...takže bude lepší ho nehodnotit jen jako jeden. Lawrence odvedl vynikající práci, herci též, scénář napůl, vychází mi z toho jasné čtyři.

plakát

22 Jump Street (2014) 

Já teda ne. Podle mě je to jen klasickej trapas jako mnoho předchůdců před ním, s trošičku lepšími vtípky a hláškami, ale nic neobvyklého...Prostě mi nepřijde až zas tak moc funny nějaká chobotnica atd, jediný kdo na mě působí je ice cube, kterej to teda se svým negrpřízvukem zabíjí totálně a celá zápletka s jeho dcerou je taky fajn, ale jinak nevím...:D takový ten film na který už si nepamatuju den po tom, co jsem ho viděl...American Pie byl o hodně lepší!!

plakát

Coherence (2013) 

Ummm jako dobrý, ale ten konec to podle mě docela zabil. Do té doby než hlavní hrdinka vylezla z domu naposledy to byla krásně zajímavá scifina, ale potom to šlo lehce ideologicky i celkově dpč. Úvaha se mi však krutě líbila, i jednání postav bylo vyjímečně takové, jaké bych čekal v takových situacích, nebo spíše lepší. Celkově paráda, ale ten konec mě zklamal...

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Hudba fakt jede! Nevím co všichni zas mají v prdeli, jestli nic nebo si tam zapomněli dát svůj fialový kolík, ale mě se to líbilo. Akční, dobré nápady, neskutečná Emmička která si jednou takhle vyhraje Bond Girl. Jaime Foxx splnil svůj úkol taky na jedničku, no prostě naklid mazec. Dobré ty malé nápady, detailíčky....Ale co si budem povídat, je to pořád dokolečka. Všechny ty vztahové kódy tu už byly s Duntskou, pak letiště a nemocnice bez generátorů, stejní záporáci kteří chcou místo osobní revenge vymýtit svět a tak dále....trojka už bude muset být kurevsky vyšperkovaná, jinak to bude dokola jak kurva. A ještě bez Stoneky, která očividně ví, kdy z vlaku bez brzd vyskočit...

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Moc mi nevadí že devadesát procent z toho je o hovně, těch zbylých deset procent je o věcech které se dotýkají opravdu nás všech. Je dobré mít někoho nezaujatého, kdo je vypíchne!

plakát

The Zero Theorem (2013) 

To je smutný :(. Waltz si vždycky vybíral chuťovky, ani tady se moc neminul. Hodí se sem krásně, stejně jako jeho sparingpartnerka Mélanie (dobrý jméno). Obsah parádní, forma však každého asi nedojme...ještě že mi na ní nikdy moc nezáleží, kór u psychologičtějšího filmu. Dobrý silný tři!