Reklama

Reklama

Žena

(festivalový název)
  • USA The Woman (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chris, úspěšný právník a otec rodiny, jednoho dne objeví v lese divokou kanibalku. Chris neváhá a kanibalku sleduje a poté ji unese k sobě domů, kde z ní hodlá učinit civilizovaného člověka. Chris přesvědčí svou ženu a děti, aby to bylo jejich malé tajemství a nikdo z okolí se o tom nedozvěděl. Brzy se chování Chrise dramaticky změní a situace s kanibalkou jde zcela mimo kontrolu. (Dlee)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

peiton 

všechny recenze uživatele

Nečakala som od tohto niečo extra,a dokonca som pomýšľala,že sa tomuto vyhnem veľkým oblúkom,čo sa mi v priebehu deja aj potvrdzovalo.No vytrvala som i napriek tomu,že som mala chuť to stopnúť v polovici,ale som rada,že sa tak nestalo.Aj napriek diétnemu tempu to vo všeobecnosti nebola až taká odvecovka,ako by sa hádam mohlo javiť a záver si to ležérne tempo parádne vykompenzoval nie druhým,ale priam tretím dychom.Vôbec mi neprekážalo to silené,zdramatizovanie záveru.A čo s toho všetkého vyplíva?!Kanibalku sa teda nepodarilo skrotiť,skončilo to pre ňu asi tak,že lepšie by si už ani nemohla priať...A navyše ma napadá v tomto filme použiteľné trefné príslovie -Aký otec,taký syn! ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Otec najde nezvladatelnou kanibalskou ženskou = otec si jí doveze domů a zavře do sklepa. Jak logické. My všichni bychom se zachovali stejně. Jeho rodina ho v tom podporuje. Samozřejmě. Každá slušná, normální rodina by se zachovala stejně. Ke konci dojde na pár čuňačinek nepřekvapující intenzity, celkově dost divný (ne zrovna kladným způsobem) film, není vyloženě špatný, ale žádná sláva taky ne. Ale je tam celkem zajímavá scénka se "psem" v kleci, k tomu jedení různých částí těla. Tak komu to imponuje, směle do toho. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Počáteční lamentování a zhnusení nad špatným filmem nahradí výborný pocit z dobře odvedeného těžkotonážního dramatu, korunu všemu nasazuje nervydrásající konec. Takhle nějak si představuji poctivou práci s divákovými emocemi: kdo snímek nevypne po první půlhodině, nejspíše na něj potom velmi dlouho nezapomene... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Deviantní jablko nepadá daleko od stromu! Ugh... Co to bylo? Rozcajdaná sadistická balada a nebo trefná satira? O tom, že americký maloměšťácký šovinismus je svině – k vlčí dívce, k vlastním dětem i k manželce, domácí puťce? A nebo spíš jen scénárista a rejža jako chlapci rádi chodili do cirkusu ( „Tak co, synku, je TO lepší než puma?“ ), sledovat krocení divé zvěře? Každopádně: „Budete potřebovat velkou lékárničku...“, jak vizionářsky hned v úvodu podotkla pětiletá dcerka :-D. No, celá ta rodinka by hlavně potřebovala dobrého psychiatra. A kanibalka trochu jiné kosmetické úpravy a ne ty umělecky roztrhané hadry, bosé nohy, ale vyholené podpaždí – ROFL! Ale ten fotřík, vášnivý nimrod, přísný manžel a milující otec, to byl deviant par excellence, to zase jo. S hvězdami hodnocení se z řetězu úplně neurvu, ale pro ty, kdo ocení dobrou muziku a mají rádi rodinné filmy, k původním třem jednu přihazuji. A můžete si zablbnout jako malí kluci (s kombinačkama). Koneckonců, opravdu to s TÍM bylo lepší než s pumou... Ale varuju vás! S touhle nenažranou feministickou Červenou karkulkou by si žádnej rozumnej vlk nic nezačínal! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Už si nepamatuju, kde se to odehrává, ale tipuju , že vloni v New Jersey, protože Patrik Eliáš měl super sezonu, a já už vím proč. On si zašel na lov, odchytl si divoženku, se kterou si pak v šopce dopřával před i pozápasový relax. (Nezlob se, Patriku, ale seš to celej ty!) :) Krapítko zvracená a úchylná podívaná, ale ne zas tak moc. 70% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Chris Cleek (Sean Bridgers) opakovane používa slovo "anoftalmia", čím odkazuje na jednu z jeho dcér, ktorá trpí touto vrodenou absenciou oka. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama