Reklama

Reklama

VOD (1)

Chlapec z Brooklynu se stane svědkem brutální vraždy své matky a čím je starší, tím je posedlejší nalezením vraha. Přes den je tichým premiantem ve škole, v noci samozvaným hrdinou. Jenže, co to vlastně znamená být skutečný hrdina? Sean Donovan byl jen školák, když se jeho rodina stala obětí přepadení, které ho připravilo o matku a z jeho otce učinilo trosku. O mnoho let později si na hrůznou událost sedmnáctiletý Sean stále pamatuje a nehodlá se s ní smiřovat. Pravidelně navštěvuje místní oddělení policie a prohlíží fotky zločinců v naději, že najde tvář muže, který vzal jeho matce život. Zatímco jeho otec propadá alkoholismu, tráví Sean noci obcházením těch nejtemnějších zákoutí města a plánuje pomstu. Když se Sean málem stane obětí drogového dealera, poslechne premiant své pudové instinkty a konečně ze sebe vypustí vztek, který se v něm už od dětství hromadil. Detektiv Teresa Ames z oddělení vražd se dozvídá o řádění a chce tomu učinit přítrž. Je možné, že ten tichý mladík, kterého vídá přes den, je onen samozvaný bojovník, kterého se snaží dostat v noci? (HBO Europe)

(více)

Recenze (75)

emma53 

všechny recenze uživatele

Sean neměl rozhodně jednoduchý život. Mládí a s tím spojená traumata začal kompenzovat o něco později ne zrovna tím nejlepším způsobem. Ale co já vím o tom, co a kde se to v člověku blokne při takových situacích, která prožil jako malý kluk. Film, který si na nic nehraje, ale podává ho syrově a diváku suď sám. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po všech těch oskarových filmech jsem si chtěl odpočinout u nějakého klasičtějšího amerického dramatu. Námět je super, herci fajn, zpracování už slabší. Jako výsledek dobrý, znovu bych do toho sice nešel, ale burcovalo to, i psychologicky, vcelku slušně a tak to ve výsledku nebyly špatně promarněný minuty mýho života. Pojem akční je ale trošku mimo. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kluk co má mindrák z dětství, má mindrák i v pubertě.. dělá píčoviny a člověk čeká co ztoho nakonec vyleze, ale vlastně nic nečekanýho. Rozhovory se synem a jeho otcem (kterých bylo kurva málo) neměli chybu - pocitoval jsem jaký je mezi nima napětí, ale zbytek (policejní scény např.) mě prostě neoslovil natolik abych z toho byl nějakej vedle a ten týpek v hlavní roli nevonil zrovna sympatiema, abych mu nějak fandil nebo ho dokonce i začal litovat chudinky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Silný film jako Prase!! Super Jízda, sice né akční, ale inteligentní! Film mně osobně přišel strašně zajímavý, poutavý, napínavý a emocialně zdařilý! Ponořil jsem se do děje a celý jsem ho sežral! Hlavní Hrdina tedy zahrál fakt super Herecký Výkon.. v jeho věku s jeho váhou skočit po 100 kilovém pasákovi s basseballkou, jen aby ochránil cizí děvče.. To byl hodně silnéj Moment !! A samozřejmě vítečnéj nepředvídatelný KONEC! 8/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz toho, že se dá drama o pošahaném děcku udělat i jinak než Neuvěřitelně nudně a nesmírně kýčovitě! Žádné jedenácté září, žádný hnusný patos, maminku kupodivu nezavraždí ani zlý tenorista a psychotický spratek si může v klidu hrát po večerech na Charlese Bronsona, aniž by dojil slzné kanálky vdov a sirotků. Plesnivého Sydowa navíc nahradila rozkošná latino prdelka, a tak je verbal spokojen jak s formou, tak obsahem. Tento film je zdravotně nezávadný, neobsahuje žádné Oscarové konzervanty a dá se plně využít jeho nutriční hodnota, protože se u něj nemusíte otráveně převalovat na gauči a plýtvat zbytečně energií. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama