Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy získá práci pečovatelky ve starém zpustlém domě u paní Jessel, která je v kómatu. Poté, co se doslechne, že by dům mohl ukrývat poklad, rozhodne se jej s kamarády prozkoumat v naději, že poklad naleznou. Tím se však započne série nevysvětlitelných událostí, které Lucy navždy změní. (Caminzind)

Recenze (168)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Uf! Z tohoto mám smíšený pocit. Pomalejší, nicméně slušně otáčky nabírající první polovinu vystřídá regulérní bububu starýho baráku. Až po sem to funguje. V závěru však přijde jakýsi upírský béčko, což u mě nezafungovalo jako celek. Film je zručně natočený a s kvalitním gore, ale s ohledem na rozuzlení ho řadím do o chlup lepšího průměru. 69% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Baletka Anna už nikdy nebude stejná. A teď k Livide: zatím nevím, jestli jsem nadšená, nebo jestli mám pocit, že to celé byla jen pouhá hra s divákem. Jenže: nejde nakonec o tohle v každém bubu filmu? Nechceme, aby si s námi tvůrci hororů hráli? Mně se Livide líbila. Celá ta tajemná atmosféra, zakrvácené baletní sukýnky, pohyblivé loutky...Já tohle fakt můžu. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já nějak nevím. První polovina je celá o tom, jak se tři lidé vloupají do jednoho baráku, jenže se to brzo ukáže jako dost špatný nápad. Tahle část je nudná, sympatie k postávám si člověk ani pořádně nevytvoří, hlavně k těm dvěma klukům ne, protože ti se tu objeví těsně před tím vloupáním a je jasné, že tu jsou jen proto, aby někdy později v tom filmu umřeli. Takže tam nudně chodí po baráku s baterkami, hledají poklad a mezitím vzbudí ženskou z kómatu. V druhé části se konečně začne dít něco víc, začne se odhalovat, o co půjde a i když ta pointa je zajímavá, stejně ten film nudí a nedokáže ani trochu vyděsit a ani vylekat. Tak jsem ho nějak dokoukal do konce a pak si řekl "No a co jako?" Podobných hororů už jsem viděl hodně, bez atmosféry a nějakého napětí a pointa samotná to zachránit prostě nemůže. A to jsem se na Livide dost těšil, protože to prostě vypadalo jako něco odlišného, jako třeba Horsehead. Odlišné to bylo nakonec minimálně a nakonec na tomhle hororu neshledávám nic až tak zajímavého. Prostě jsem čekal, že z toho bude něco víc a teď se cítím zklamán. Škoda, no. Ale všiml jsem si, že režiséři Livide ve svých filmech rádi používají jako zbraň nůžky, měli je v Uvnitř a mají je i tady. Lepší 2* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Viděno podruhé,a pořádně.Na tenhle film došlo při registrování novýho filmu dvojice Maury-Bustillo.Tak sem se rozhodnul,že kouknu podruhý.Film má zdlouhavej,pomalej rozjezd,potom ,po vstupu do toho zaprášenýho baráku nám zhutněla atmoška,a šlo se na věc.Bohužel z poctivě dusný atmosféry se spoustou krvavejch scének kluci víc než průměr nevykřesali,hlavně proto,že posledních dvacet-třicet minut je jen bizárních,ale příliš hororovejch scén tam už nenajdete.Škoda.50%. ()

GrungeChild 

všechny recenze uživatele

Příjemná návštěva strašidelného domu, a na rozdíl od pouťových atrakcí, tahle skutečně stojí za to! Líp než J*A*S*M to neřeknu, v podstatě ani není potřeba, jen bych trochu pozměnil závěr. Já si tuhle procházku po děsivě přitažlivém neznámu užil. Neptejte se proč, prostě jen nasedněte do vozíku, držte se zábradlí, a nechte se učarovat. 4* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Interiéry se natáčely od 20. září do 22. října 2010 v Paříži a poté exteriéry až do 12. listopadu v Bretani (zejména v Quimperu, Locronanu a Rosmeuru). (bianci)

Reklama

Reklama