Reklama

Reklama

Brutal Relax

Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Pan Olivares se na doporučení doktora odjíždí odreagovat na dovolenou k moři. Po příchodu na malebnou pláž se uvelebí na pohodlném místě a se sluchátky na uších pozoruje s klidem své okolí. Mezi tím na lidi na pláži zaútočí banda příšer, což ovšem pana Olivarese nijak nevzrušuje, protože mu doktor radil, ať se nerozčiluje, a tak si dále hledí svého. Pohoda, ale jak už to tak bývá, nemůže trvat věčně a v tu chvíli mají nezvaní návštěvníci pláže opravdu smůlu. Po dobře vykonané práci samozřejmě nesmí chybět pár fotek na památku. (pernicek83)

(více)

Recenze (100)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Ono to samoúčelné, rádobyvtipné gore ještě nekoho i v roce 2010 (a víc) baví? Tohle by u mě fungovalo tak před 15ti lety. Za prvé jsem byl mladší (a blbější) a za druhé jsem ještě neviděl Braindead a jemu podobné. Navíc tam chybí pointa a to je v krátkometrážních snímcích docela průser. A po nějaké době jsem musel vypnout zvuk, protože ten stále dokola hrající song mi začal lézt krkem. Ale co mi vadilo ze všeho nejvíc, byl totálně idiotský filtr, který z viditelně slunečného počasí dělal "tmavěžlutou tmu". Jedna hvězda za efekty. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

No je to další stupidita co si budem povídat taky je to komediální horor, takže se dalo čekat něco nesmyslného a fakt hnusně brutálního a taky to tak bylo.Brutální to bylo, ale stupidní to bylo ještě víc a ještě k tomu to bylo tak krátké.Nic extra a nic co by jste museli za každou cenu vidět. http://www.youtube.com/watch?v=gwyMS7h7VIg (je to originál, ale stejně tam toho moc nenamluví) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se opět rozhodl podívat na nějaký ten španělský krátkometrážní kousek a musím říct, že jsem si zvolil velice dobře. Již při prvním seznámení s našim hlavním hrdinou bylo jasné, že tenhle tlustý típek mě rozhodně nezklame. Za doprovodu pro mne nepříliš vábivého hudebního doprovodu jsem se nechal unášet tímhle bizardním dobrodružstvím a netrpělivě očekával s čím vším produkce Eskoria Films přijde tentokrát. Ta správná zábava nastane ve chvíli, kdy se z vody vynoří skupina podivných humanoidů. Nazelenalé masky příšer i přes malý rozpočet vypadají hodně slušně a ve chvíli kdy rozpoutají na pláži krvavý masakr přichází na scénu prim největší. Tím jsou samozřejmě gore efekty, které jsou sice dělány přes počítač, ale díky jejich humornému pojetí jsem se do těchto jatek doslova zamiloval. Milovníci podobných chuťovek si přijdou rozhodně na své a tvůrci se rozhodně neostýchali nabídnout divákům několik velice morbidních situací. Tenhle film je opravdu brutální relax se vším všudy! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je béčko jak řemen a stejně je to jeden z nejlepších kraťasů, co mohly vzniknout. Týpek jede na dovču k moři, ze kterého vylezou zombíci a 10minutová mlátička může začít. Gore je absolutně šílené, vzduchem lítají mozky, ruce, těla, děti, nafukovací lehátka, slunečníky, ledničky - no prostě všechno možné, stříkají hektolitry krve a paradoxně béčkový styl filmu hraje do karet, protože bez něj by nebyl zdaleka tak dobrý. Scény jsou hodně nápadité (zmlátit zombíky místo zbraně v ruce tělem malého dítětě je vrchol) a výsledek je skvělá a zábavná patnáctiminutová podívaná. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tento anatomicky laděný snímek ve mne vzbudil mnoho zvídavých otázek. Například zda je možné vytrhnout lidský skelet z těla, prorazit walkmanem lebku nebo jakou sílu je potřeba vyvinout k hodu frisbee tak, aby se zaseklo do lidské hlavy. Takové věci je třeba vyzkoušet v praxi, to asi nebude jinak možné. Vzhledem k tomu, že taky potřebuju trochu odpočinku zajedu se někam zrekreovat..třeba to bude někam k Vám..uvidíme... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama