Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že nemusíte vedieť hrať hokej, aby ste boli hokejovou hviezdou, stačí len trochu krčmového „umenia“, a to sa najmä v Amerike nosí, ja nie som fanúšikom. Ešte, že tam bola zakomponovaná osobná línia, ktorá bola celkom zaujímavá, inak je pointa úplne plochá, a to je poukázanie na to, ako dôležití sú takíto hráči pre tím. Nesúhlasím. Hokej by sa bez nich úplne obišiel. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám rád hokej, mám rád Stifflera, mám rád rvačky i krev. Není důvod si tedy tenhle film neoblíbit. Velmi originálně zpracovaný film, kterému se 90 minut daří spolehlivě bavit i napnout. Souboje jsou autentické i velmi drsné, Stiffler je zde borec a nikdo nemá vůči němu žádnou šanci. Vyloženě film k pobavení na oddychový večer. Velmi se mi to líbilo. 80% ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Dowse sice rozehrává nápaditou hru, ale neví zda má hrát sociální drama o kariéře či komedii o pošetilém rváči. Tyto dvě dějové linky mi zkrátka nějak nefungují. Nevím zda bylo zapotřebí zkušenější ruky či důkladnější rozvahy nad výběrem tématu, nicméně herecké osazenstvo (vyjma přehrávajícího Baruchela) je trefně vybrané(Liev Schreiber, Kim Coates) a Stifler se ukázal schopným i ve vážnějších rolích. Vzhledem k občasným duševně omezeným dialogům a záchodovému humoru to však více, než 65% prostě není. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte výborný film Nakládačka s Paulem Newmanem, tak... Tak tohle je skoro totéž, akorát zhruba o 1000% vulgárnější. Jindy by mi taková přemíra nadávek asi vadila, ale k hokejovému prostředí se hodí. Kromě titulního natvrdlého hrdiny, který si jde stále za svým, se mi velmi, velmi, velmi (a když tak o tom přemýšlím, tak ve výsledku vlastně mnohem víc) líbil bijec v podání Lieva Schreibera. Možná proto, že tolik připomínal plzeňského "škodováckého indiána" Ryana Hollwega. Bavil jsem se na čtyři hvězdičky, k čemuž přispěly i mnohé výroky sportovního komentátora. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to taková nenáročná sportovní ptákovina, která spíš působí chvílema až jako parodie. Sice je to údajně inspirovaný skutečností, ale to bude tak 10% skutečnost a 90% výmysly. Já jsem se u toho pobavil, takže účel byl splněn. Navíc tam padlo několik opravdu brutálních hlášek (např. "Buď tvrdej jako teploušský porno.") a překvapivě mi ani moc nevadilo nějaký to řešení vztahu hlavní postavy a jeho čubky, co měla xicht jak meloun. To třeba ve filmu Slap shot s Newmanem to tahle vedlejší dějová linie dost pohřbila... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Liga EMHL, jejíž zápasy sledujeme ve filmu, je 2. nejvyšší, tedy na úrovni AHL (farma NHL), a je také inspirována 2. farmou ECHL. Hráči ECHL pobírají menší plat a mají horší podmínky cestování z hlediska služeb, než hráči AHL (jak v AHL, tak ECHL se výhradně cestuje autobusem). (3T)
  • V zápase proti Concorde Minutemen má Xavier Laflamme (Marc-André Grondin) ve chvíli, kdy vstupuje na trestnou lavici, stále na dresu "A", označující asistenta kapitána. Tato hodnost mu však byla odebrána již před tímto utkáním kvůli špatnému chování. (kukys)
  • Larry Woo, který stvárnil hokejistu Kima, skutečně hokej hrál. Dvě sezóny strávil v juniorské WHL a následně čtyři roky nastupoval za manitobskou univerzitu. Později pracoval jako trenér u mládeže. (lundgren86)

Reklama

Reklama