Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zaprvé absolutně nechápu nálepku nejhorší film. Bazén je, když už nic jiného tak vcelku povedený horor a průměrný film. Uznávám, že spousta věcí je nedovedeno do konce, ale na druhou stranu se film může pyšnit několika dobrými nápady. Zaprvé je to samozřejmě Praha a Liberecký Babylon. Prostřihy na Karlův most, Staromák a další je prostě hezké zpestření. Navíc herecky si stěžovat taky nemůžu. Kromě Rybové tu je i James McAvoy. Po vcelku dlouhém úvodu do "bazénu" se konečně ocitáme v jednom komplexu plném vody, opilých teenagerů a jednoho blázna v černém obleku s mačetou. Ano, film se nevyhne předvídaným scénám a nelogickému chování některých postav. I kdybych řekl, že se jedná o česko-německou verzi Vřískotu (1996), nebyl bych daleko od pravdy. Zároveň bych si trošku lhal do kapsy. Hra na vraha vůbec nefunguje. Kdo se skrývá pod gumovou lebkou, mě napadlo nedlouho po té, co se až v polovině filmu začne vytvářet ona tísnivá atmosféra. Bazén mě bavil a má dobrých pár chvil (větrací šachta a Linda Rybová v tobogánu). Krom nedotaženého scénáře se tedy, ale film pro mě může trošku pyšnit nálepkou kultovní. Mě tyhle teen-slashery docela baví a tenhle film není vůbec špatný. (55 %) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já jsem byl docela spokojený. Protože německá distribuce plodí jeden shit za druhým, takže jsem od toho vůbec nic nečekal. Objektivně musím říct, že příběh je nic moc, herecké výkony slabé, ale mě docela pobavila jízda tobogánem a větrací šachta. Musím se přiznat, že s touhle bandou bych se nechal v aquaparku zavřít i já. Baby pěkné,nadržené, chlast....Po dlouhé době jsem viděl německý film u kterého se mi nechtělo spát a předčastně ho nevypnul, takže ikdyž je film slabý, já ho budu hodnotit průměrně. ()

Reklama

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem dal Long Time Dead jednu *, musím dát tomuhle odpad, protože je tenhle film ještě debilnější. Vykrádá, co se jen dalo, a tudíž je absolutně neoriginální. Obsazení třicátníků do rolí středoškoláků je už úplná zhůvěřilost. Jistě, v jiných filmech a seriálech se to děje taky, ale tam alespoň ti třicátníci vypadají na těch osmnáct, tady ne. ()

venom14 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně prvotřídní sračka/horor.Viděl jsem to už dřív,ale dnes bych to nazval "Německou čepelí smrti" a to už je co říct. A velmi humorná je scéna ke konci,kdy se sebou holka švihne do vody jako leklá ryba a celé je to zpomalené s hrdinskou hudbou.Jo,taky u scény,kdy musí proplavat 100 metrů rourou a na půl minuty se zasekne,to jsem se také smál. ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdička za scenu s toboganem jinak smesice nejvetsich filmovych klišé...to ze kdyz týpek rozbijí sklo a ma tam prsty mu vubec nevadi a kdyz holcina na konci bodá kusem flasky do zapornaka tak si probodava ruku ji taky nejak netrapi...o naprosto stupidních dialozích se zminovat vubec nebudu Nejlepší herecký výkon by vyhrala tak leda flaška Magnesie:) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)

Reklama

Reklama