Reklama

Reklama

Není nic snazšího než vyvolávat duchy v domě s velmi temnou a pohnutou minulostí. Přesvědčila se o tom Debbie, která ke své smůle nerespektovala základní pravidlo „hry" Ouija. To praví, že by ji člověk v žádném případě neměl hrát sám. Z blonďaté krásky, která měla život před sebou, se kvůli tomu stal oběšenec, jenž už to má za sebou. Truchlící přátelé její náhlý odchod nemůžou pochopit a při pátrání po možných důvodech v Debbiině pozůstalosti narazí i na dřevěnou desku Ouija. Není nic snazšího než se na to zeptat přímo Debbie. A ještě lépe – zeptat se na místě, které bylo němým svědkem jejího tragického konce. Asi žádný z účastníků spiritistické seance ale ve skutečnosti nevěří tomu, že by se od kamarádčina ducha něco dozvěděli. Jenže pak s nimi začne deska komunikovat. Výjimečný a nečekaný zážitek však pro některé z nich může být úplně posledním v jejich životě. Otevřený komunikační kanál do záhrobí je totiž mnohem nebezpečnější, než by se mohlo zdát a někteří duchové si nechtějí s živými jen popovídat. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (280)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ouija je naprosto průměrný zapomenutí hodný horor který je tak extrémně průměrný že jsem za hodinu zapoměl že jsem na něco takového koukal. Je tu všechno co by jstě od takovýhleho filmu čekaly je to hodně laciné, a není v tom cítit vůbec láska k žánru. Je tu naprosto nic co by mělo diváka potěšit nebo aspoň udržet ho v sedadle. Celkem mě překvapilo že tohle šlo do kin. Čistej průměr. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi slibnou a působivou atmosféru prázdného domu, ve kterém "něco je", bohužel někdy kolem poloviny filmu vystřídala až překvapivě rutinní nuda, která rezignovala na napětí (odbytá výprava do sklepa) a chtěla už jen lekat, ačkoliv tím nejohranějším způsobem. Není to tedy žádná sláva, ale na druhou stranu ani velký průšvih. A Olivia Cooke je fajn. ()

Reklama

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Už dávno som mal negatívne predtuchy o tom, ako na mňa v dobe zhliadnutia Ouija zapôsobí a tak som sa projekcii pre istotu vyhýbal. Raz som si to ale plánovať pozrel a keďže si mám v rámci Ariho projektu pozrieť Ouija: Origin of Evil, prišlo mi to vhod. Mám to za sebou a nuž, naozaj to je sračka. Aleže bude až takáto sa mi moc nechcelo veriť. Ouija zlá ale naozaj je - nie je v nej žiadny nádych atmosféry, herecké obsadenie je nezaujímavé, scenár o ničom a vôbec, nefunguje tu vôbec nič. Technická stránka sa možnože ešte dá, ale zvyšok je vyslúžený odpad. Toto je ďalší z tých filmov, pri ktorých už väčšiu pozornosť venujem lietajúcej muche než prítomnému dianiu vo filmu. Ak sa tam vôbec niečo dialo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chcete horor co spolehlivě nebude strašidelný? Ouija je tady. Režisér vás uchrání před napínavými scénami a jakmile se postavy začínají dostávat do úzkých, raději scénu ukončí. Až takhle je na nás hodný. Že to celé nedává smysl, nemusím snad ani psát. Nevidím jediný důvod proč se k téhle kravské kravině ještě někdy vracet. 20% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hororové sucho pokračuje a po Annabelle je tu další prefabrikovaná teen srágora,která nemá absolutně co nabídnout.Počínaje průměrným obsazením,chabými lekačkami a naprosto sterilní atmosférou,která vybízí spíš ke spánku než k tomu,že by se divák měl bát.Ještě mám před sebou Jessabelle a podle ohlasů si asi moc nepomůžu.Suveréně nejlepší letošním hororem tak zůstavá celkem suveréně Deliver Us From Evil...20% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 19. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Doska Ouija nie je ani náhodou niečim starobylým. Skôr naopak, patent na ňu bol vydaný 28.5.1890. (beso74)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (dainio)

Související novinky

Legendární Osvícení bude mít druhý díl

Legendární Osvícení bude mít druhý díl

29.01.2018

Ano, čtete dobře. Hororová klasika Stanleyho Kubricka by měla nafasovat pokračování, a to celých 38 let po premiéře. Koho za něj můžete vinit? Samotného Stephena Kinga! Autor knižní předlohy totiž v… (více)

Trojnásobná dávka Spielberga

Trojnásobná dávka Spielberga

13.09.2015

Steven Spielberg nám za posledních 7 let nadělil jen 3 filmy - Tintinova dobrodružství, Válečného koně a Lincolna. Možná vás tedy překvapí, že to samé zvládne za příští 2 roky. Už letos v prosinci… (více)

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama