Reklama

Reklama

Rock of Ages

  • USA Rock of Ages (více)
Trailer 2
USA, 2012, 123 min (Director's Cut: 136 min)

Režie:

Adam Shankman

Kamera:

Bojan Bazelli

Hrají:

Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise, Russell Brand, Mary J. Blige, Eli Roth, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Bryan Cranston, Malin Åkerman (více)
(další profese)

Sherrie se rozhodla odejít do Los Angeles a chce se stát zpěvačkou. Netrvá dlouho a ulice drsného velkoměsta jí ukáže pravou tvář - na Sunset Trip ji okradou o sbírku elpíček. Potká ale barmana Drewa, který jí pomůže a u majitele podniku, v němž pracuje, jí domluví místo servírky. Klub ale prochází finanční krizí a jeho majitel musí vymyslet, jak podnik zachránit. Rozhodne se proto pozvat na koncert slavnou rockovou hvězdu Jaxxe, který nemá jen příznivce, ale i odpůrce. Tím největším jsou starostova žena a její muž Mike Whitmore. Oba organizují protesty před klubem s úmyslem ho uzavřít a tak vymítit "Sex, drogy a Rock 'n' Roll" z Los Angeles. Drew a Sherrie se do sebe zamilují a on začne skládat píseň, ve které jí vyznává lásku. Jaxx v den koncertu není v takové kondici, aby mohl vystoupit. Sherrie ho ale přesvědčí, aby poslal na jeviště Drewa a jeho skupinu Wolfgang von Colt. (TV Nova)

(více)

Diskuze

zdenoeddie

zdenoeddie (hodnocení, recenze)

Konecne film pre mna. Aj napriek roznym chybkam, 4*. A piata za tie krasne plagaty! Iron Maiden, Motorhead, Slayer...! Whats a beatiful!

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Don't Stop Believing v jejich podání byla naprosto ale naprosto Do Ko Na Lá !!!! 

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Konečně hudební film podle mého gusta. Příběh sice standardní klišé, ale ten byl jen spojnicí mezi hudebními čísly. Užil jsem si Aleca Baldwina v nezvyklí roli a stále více mě oslovuje i Julianne Hough.

Pcermis

Pcermis (hodnocení, recenze)

doporučuji nekoukat jestli byl tata rocker a zazil 60,70,80 leta bude z filmu hodně zklamanej!

verbst

verbst (hodnocení, recenze)

Nazdárek :)

Chtěl bych se zeptat, jestli je to i v českým dabingu? Chtěl bych to pustit tátovi a ten už prd vidí...

Pcermis

Pcermis (hodnocení, recenze)

Muzika dobrá přiběh hrozný celkově veškerá klišé použita hodně velké zklamání jediné pozitivum tam byla ta muzika ale myslím že jí to dělá spíše ostudu než reklamu. Čekal jsem pecku ale tohle je jen High School Musical ala rock :-(

IvoB

IvoB (hodnocení, recenze)

Ale tak dalo se. Nezdá se mi to tak hrozný, jak o tom tady vypovídají hodnocení. Má to dobře našlápnuto - časté sexuální narážky, skvělé vedlejší obsazení, staré dobré hity. Pravda, hlavní dvojice je k tomu trochu jako pěst na oko, ale co už. Od muzikálu nikdy nečekám geniální zápletku s komplikovanými postavami. K čistému pobavení to stačí.

chopper666

chopper666 (hodnocení, recenze)

Tak od každého něco,nebo film pro chlapa i holku,ale mohl to byt tvrší rock,trailer opět nabouchaný,ale i tak dávám 4

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

poison: Jo funguje to pořád (hehe na CDčkách od Marilyna Mansona, co mám doma, je to na všech- kupodivu :-p).

poison

poison (hodnocení, recenze)

Ramirez85

jojo jeste mam doma jedno takovy LPcko od Poison, Open up and say.. I kdyz ono se to snad cenzuruje i u novych CDcek :)

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem napsat něco v tom smyslu, že tento film nemá s rockovou hudbou nic společného, ale když se na to podívám globálně, tak vlastně s hudbou, ze které čerpá, toho má společného dost- pozlátko, naivitu, povrchnost, sex :) ale hlavně po všech čertech skvělou muziku!

Potěšil Tom Cruise (kterej byl fakt libovej) a docela zajímavá byla ta dějová linka se starostovou manželkou (Catherine-Zeta Jones), díky které máme na svých originálních deskách, resp. na jejich obalech, onu slavnou nálepku Parental Advisory Explicit Content.

kefinkamed

kefinkamed (hodnocení, recenze)

Takze, kedze sa nasa distribucia rozhodla posunut premieru o 3 tyzdne (znova!!! neznasam tuto krajinu...), tak som si to omrkla vcera. Na muzikalovu verziu to teda rozhodne nema, hlavne zmena zaveru je na moj vkus prehnane americka (presne preto sa mi povodna verzia pacila, pretoze hoci mala happy end, tak to takto ocividne neprehnali), ale v zasade je to celkom stravitelne. Ziadne veldielo, ma to niekolko hluchych miest a podla mna tomu trosku chyba iskra, ale hudba je spravena dobre a cele je to pozeratelne. Prijemny nenarocny relax na ktorykolvek den v tyzdni. Pokial chcete skutocny celovecerny zazitok - naozajstnu vikendovu zabavu, tak odporucam Shaftesbury Theatre v Londyne. Tam zazijete vecer, na aky sa nezabuda! :-D

kefinkamed

kefinkamed (hodnocení, recenze)

Ja som to minuly piatok videla na Londynskom West End-e, takze vo filmovej verzii to uz mozno nebude tak celkom ono, ale aj tak sa tesim :) Clovek muzikaly bud zboznuje, alebo naopak nemoze ani citit. Ja som z  tych prvych. Dejovo su sice chudobnejsie, ale  dobre spraveny muzikal je proste cista zabava. Netreba tam hladat Oscara, len si pohodlne sadnut a uzivat si :) Na relax ako stvorene.
Btw, to iste plati pre komiksove filmy (Nolanov Batman je asi jedina vynimka).

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

fortu

fortu (hodnocení, recenze)

Film je ve skutečnosti lepší než trailery. Občas trochu moc americký a musíte to brát s nadsázkou, ale pokud máte rádi rock, tak po hudební stránce mě to moc nadchlo. Obzvlášť jeden mash-up se jim hodně povedl. Není to ještě ani dvě hodiny co jsem to viděla a už stahuju soundtrack!

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

Taky se mi tomu nechce věřit, ale tak to promítání ještě nezačalo, tak snad už se to brzy dozvíme. Každopádně fotbal se blíží ke konci, tak už by se to docela hodilo :)

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

samý kecy a lživá reklama,teda aspoň to tak vypadá,jen kecy z červenýho koberce,silně pochybuju že budou dávat samotnej film.

Brousitch

Brousitch (hodnocení, recenze)

Do filmu jsem moc nadějí nevkládal, ale soundtrack mě vyloženě překvapil. S hity Foreigner nikdy nemůžete minout, naaranžované je to "na jistotu" a zazpívané taky dobře, takže druhá Mamma Mia se naštěstí nekoná. Škoda té pachuti Glee.

Související novinky

Blíží se návrat Lese Grossmana?

Blíží se návrat Lese Grossmana?

09.08.2022

Zatímco Top Gun: Maverick nedávno překonal hranici 1,3 miliardy dolarů a vyšplhal se na 13. místo na celosvětovém žebříčku historických tržeb, hlavní hvězda filmu Tom Cruise a producent a režisér… (více)

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Pátá Nemožná mise možná

Pátá Nemožná mise možná

27.12.2011

Čtvrté misi Ethana Hunta se daří. Kritici ji chválí a dolary se sypou. Minulý týden měla premiéru ve čtyřech stovkách amerických IMAXů a nasbírala z nich krásných 13 milionů dolarů (třeba třetí Alvin… (více)

Reklama

Reklama