Reklama

Reklama

Rock of Ages

  • USA Rock of Ages (více)
Trailer 1
USA, 2012, 123 min (Director's Cut: 136 min)

Režie:

Adam Shankman

Kamera:

Bojan Bazelli

Hrají:

Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise, Russell Brand, Mary J. Blige, Eli Roth, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Bryan Cranston, Malin Åkerman (více)
(další profese)

Sherrie se rozhodla odejít do Los Angeles a chce se stát zpěvačkou. Netrvá dlouho a ulice drsného velkoměsta jí ukáže pravou tvář - na Sunset Trip ji okradou o sbírku elpíček. Potká ale barmana Drewa, který jí pomůže a u majitele podniku, v němž pracuje, jí domluví místo servírky. Klub ale prochází finanční krizí a jeho majitel musí vymyslet, jak podnik zachránit. Rozhodne se proto pozvat na koncert slavnou rockovou hvězdu Jaxxe, který nemá jen příznivce, ale i odpůrce. Tím největším jsou starostova žena a její muž Mike Whitmore. Oba organizují protesty před klubem s úmyslem ho uzavřít a tak vymítit "Sex, drogy a Rock 'n' Roll" z Los Angeles. Drew a Sherrie se do sebe zamilují a on začne skládat píseň, ve které jí vyznává lásku. Jaxx v den koncertu není v takové kondici, aby mohl vystoupit. Sherrie ho ale přesvědčí, aby poslal na jeviště Drewa a jeho skupinu Wolfgang von Colt. (TV Nova)

(více)

Videa (37)

Trailer 1

Recenze (360)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Někdo se rozhodnul natočit film postavenej na rockových hitech a já jsem mu za to vděčnej. I když příběh není žádné terno (navíc je částečně obšlehnutej od Burlesque) a některý songy nejsou takovej odvaz, většina jsou pecky (už od první minuty), herci jsou sobře vybraný (Malin, ...) a líbí se mi odkaz „rap zabil dobrou muziku“. Takže kdo má rád dobrou hudbu nebo Guitar Hero, bude aspoň trochu spokojen, ostatní neztrácejte čas. # [viděno: d.c., monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 8 | humor 1 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám pojem ROCK spojený se svižným basovým duněním, které si nejraději vyslechnu ve společnosti zpocených leč šťastných existencí v začouzeném sále. Proto mám jisté výhrady k rejžově přesvědčení, při kterém vydává popíček za rock, barbíny i štětky za rockerky a přitom mne obtěžuje problémy hodnými dívčího deníčku („Když mi umřel křeček, tak tvoje hudba mi to fakt pomohla překonat!“). Přesto snímek nehodím do odpadu, neboť dvě čísla se mi celkem líbily, pár nečekaných hlášek také trefilo cíl a zábavné nahánění raperů po pódiu hodlám občas použít jako zaručený lék proti trudomyslnosti. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Hell yeah! Konečně muzikál, který je do poslední noty přesně podle mého hudebního gusta. Výborný Cruise v roli rockenrollového boha, nádherná Julianne Hough a sympaťák Diego Boneta v roli hlavní zamilované dvojice a spousta dalších překvapivých castingových tahů, které téměř bez výhrad vyšly na jedničku. Komu však rocková hudba let osmdesátých nic neříká, ten si rozhodně tolik nepošmákne. Soundtrack je totiž nabitý pop-rockovými šlágry, které dnešní generace nosící kšiltovky bokem bohužel jen těžko docení. Rock of Ages má na klasický film sice jen průměrný a průhledný příběh, ale jako muzikál funguje téměř dokonale. Jedno z nejpříjemnějších překvapení roku. 90% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle stejnojmenného muzikálu Chrise Dlarienza. CITÁT - Jste připraveni to rozjed!!!...... Úvodní scéna v autobuse je dojemná. Předělávka písně "I Love Rock´n´Roll" Joan Jett je nádherná. Dobrá hudba, ale trochu se tam plete politika, hezké ženy, ale někdy mrchy, jinak je to jen show, ale někdy taky nee. Někdy to má i logiku, ale..... To není láska... "mimo záznam" ...to je sex. Když však na tento příběh koukám déle a déle a poslouchám použité covery hudby, začínám mít pocit, že je to jen takový tvrdší Hříšný tanec. Co je to dnes, ve světě Gotického metalu, Black Metalu a Death Metalu, Joan Jett nebo Def Leppard už dávno neletí. Natočit film, kde bude hrát třeba Cradle of Filth, to by bylo něco. Čím víc příběh trval, tím víc jsem se nudil. CITÁT - Nevíš proč dneska večer každej končí?......... Tom Cruiz si tu zahrál celkem idiotskou postavu, bez špetky citu a skušeností. Filmem prošel jen jako taková loutka. Mám chuť zařvat óóo´Mamma Mia!!!. Jdu si pustit Rockera 2001 http://www.csfd.cz/film/21912-rocker/ , ať mám lepší náladu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Když už Cruise navlekl na sebe ty kožené rokokové kaťata ve stylu naprcaný kačer, něco je hold špatně. Tolik známých ksichtu mohl uvrhnout v zapomnění jedině ďábel. Bezesporu nové psychotronické taktiky bíjcu za lepší svět, kde rock radost a mír přináší. Parodie na RockNroll v úchylnem vizuálním pyžamu. 1/10 ()

Galerie (61)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy jede Patricia Whitmore (Catherine Zeta-Jones) autem a listuje sepnutými papíry, poloha skřipce na papíry se mění. (Geriel)
  • V rámci sžití se se svou postavou si Tom Cruise v rámci přípravy přečetl mnoho knih s historií různých skupin z inkriminovaného období, biografie hudebníků a historii rock and rollu obecně. (Miro_CZ)

Související novinky

Blíží se návrat Lese Grossmana?

Blíží se návrat Lese Grossmana?

09.08.2022

Zatímco Top Gun: Maverick nedávno překonal hranici 1,3 miliardy dolarů a vyšplhal se na 13. místo na celosvětovém žebříčku historických tržeb, hlavní hvězda filmu Tom Cruise a producent a režisér… (více)

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Pátá Nemožná mise možná

Pátá Nemožná mise možná

27.12.2011

Čtvrté misi Ethana Hunta se daří. Kritici ji chválí a dolary se sypou. Minulý týden měla premiéru ve čtyřech stovkách amerických IMAXů a nasbírala z nich krásných 13 milionů dolarů (třeba třetí Alvin… (více)

Reklama

Reklama