Reklama

Reklama

Rock of Ages

  • USA Rock of Ages (více)
Trailer 2
USA, 2012, 123 min (Director's Cut: 136 min)

Režie:

Adam Shankman

Kamera:

Bojan Bazelli

Hrají:

Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise, Russell Brand, Mary J. Blige, Eli Roth, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Bryan Cranston, Malin Åkerman (více)
(další profese)

Sherrie se rozhodla odejít do Los Angeles a chce se stát zpěvačkou. Netrvá dlouho a ulice drsného velkoměsta jí ukáže pravou tvář - na Sunset Trip ji okradou o sbírku elpíček. Potká ale barmana Drewa, který jí pomůže a u majitele podniku, v němž pracuje, jí domluví místo servírky. Klub ale prochází finanční krizí a jeho majitel musí vymyslet, jak podnik zachránit. Rozhodne se proto pozvat na koncert slavnou rockovou hvězdu Jaxxe, který nemá jen příznivce, ale i odpůrce. Tím největším jsou starostova žena a její muž Mike Whitmore. Oba organizují protesty před klubem s úmyslem ho uzavřít a tak vymítit "Sex, drogy a Rock 'n' Roll" z Los Angeles. Drew a Sherrie se do sebe zamilují a on začne skládat píseň, ve které jí vyznává lásku. Jaxx v den koncertu není v takové kondici, aby mohl vystoupit. Sherrie ho ale přesvědčí, aby poslal na jeviště Drewa a jeho skupinu Wolfgang von Colt. (TV Nova)

(více)

Videa (37)

Trailer 2

Recenze (360)

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Řeknu to dvěma slovy: velký zklamání. Čekal jsem od toho kříženec filmů " Wayneův svět a Mamma Mia! " a dočkal jsem se spíš " High School Musical ". Scénář je velmi špatný, dialogy přímo příšerný. J. Hough a D. Boneta jsou nejenom nesympatičtí špatní herci, ale především příšerní zpěváci. Nechápu jak může někdo vybrat do rockové muzikálu herce, kteří mají špatný hlas i pro dětský pop. Ještě, že film aspoň trošku zachraňuje T. Cruise, P. Giamatti a A. Baldwin. Kdybych těch nebylo, tak bych určitě odpad. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Hell yeah! Konečně muzikál, který je do poslední noty přesně podle mého hudebního gusta. Výborný Cruise v roli rockenrollového boha, nádherná Julianne Hough a sympaťák Diego Boneta v roli hlavní zamilované dvojice a spousta dalších překvapivých castingových tahů, které téměř bez výhrad vyšly na jedničku. Komu však rocková hudba let osmdesátých nic neříká, ten si rozhodně tolik nepošmákne. Soundtrack je totiž nabitý pop-rockovými šlágry, které dnešní generace nosící kšiltovky bokem bohužel jen těžko docení. Rock of Ages má na klasický film sice jen průměrný a průhledný příběh, ale jako muzikál funguje téměř dokonale. Jedno z nejpříjemnějších překvapení roku. 90% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mám k tomuto muzikálu velké výhrady, opravdu velké - vzápětí je vyjmenuji - ale nemůžu si pomoct, fakt jsem se u toho bavila a tak dávám 4*. Takže ty výhrady? Tom Cruise a rocker? No děs běs....už tak ho nemám vůbec ráda v čemkoli, ale řekla jsem si, bude to muzikál s parádními hity, přežiju ho..sice jsem to přežila, ale s velkým utrpením. Neumí to vůbec hrát, vypadá to hrozně a jako polonahý v kožených kalhotách a totálně pomatený magor mi nesedl. Co měl jako být zač ten románek mezi Russellem a Baldwinem? Jakože naprosto mi to nesedlo k jejich postavám, to jak se na konci pak chovali...to z toho zas někdo chtěl udělat možná nějakou propagandu a tak si řekli "hoďme tam nějaké odhalené homosexuály" (tím odhalené teď nemyslím bez oblečení, ale že odhalili, že jsou na stejné pohlaví;). Ta bloncka že má být rocková fanynka? V těch růžových šatečkách co přijela jo? To určitě....jakože dobře potom už se začala oblíkat tak, aby to nějak sedělo do stylu. Upřímně proti Diego Bonetovi jsem nic moc neměla...jakože oblečený jako "raper/popová "hvězda"" vypadal hrozně ale co už. Zeta-Jones tak to byla asi jediná bomba postava a ona ji ztvárnila výborně.... té opravdu tleskám, s jejími scénami jsem se perfektně bavila (hlavně scéna Hit me with your best shot). Giamatti postavu podrazáckého vymaštěného odpudivého agenta zahrál dobře...naprosto mi byl protivný, což byl záměr, takže taky dobré. No všeobecně tedy hodně výtek, ale na druhou stranu se mi to moc moc líbilo a přišlo by mi nefér, tomu dát hůř jak ty 4*. 10. 5. 2014: Viděno znova v buse z Paris a utvrdila jsem se, že i po tom čase s emi to líbí a moc a ty 4* jsou naprosto oprávněné... úplně ve mě při těch písních vřela krev a mírně jsem si tančila na sedačce někdy kolem 2 ráno:D A na co, že jsem si to trsala mimo už zmíněnou Hit me with your best shot? Třeba We build this city/We're not gonna take it nebo Any way you want it a samozřejmě Don't stop believin. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Mamma mia! Audiovizuální terorismus dosáhl svého pomyslného vrcholu. Dvouhodinové ztrapňování charakterních herců, ošklivých neherců a jednoho sektářského fanatika (ten si to jako jediný zaslouží), doprovázené "hudbou" glamrockových transek a scénářem, za nějž by se nemusela stydět ani otylá autorka venezuelských telenovel, je bezesporu jedenáctým zářím americké kinematografie. A opravdu si přeji, aby jich po tomto útoku zařvalo co nejvíc a já se mohl smát těm hereckým mrtvolám, co vlezly do něčeho takového. Je mi trapně a na blití, až si musím pro spravení nálady pustit 138. díl Rozervaných srdcí a oroštovat u toho na tytrubko.com nějakou nesmrtelnou homoplíseň od Pretty maids. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.0/10] | me: Som Rocker a viem si vychutnať kvalitné rockové šupy. A tie aj odzneli. S prevedením niektorých z nich som sa úplne nestotožnil ako ani s výberom istých postáv, ale ono to všetko akosi vždy pre mňa zájde do pozadia keď zaznejú prvé akordy. Mám to rád a musím povedať, že som si tie songy užil. Bola to presladená a gýčová romantika ... to áno,... a práve preto vďaka za Cruisa a Giamattiho, ktorý tomu (našťastie) dali aj iný filmový rozmer. Za iných "zvukovo - tematických" okolností by som to určite vnímal inak... ale proste ten Rock 'n' Roll neoklameš :) [3 a pol *] This place is about to become a sea of sweat, ear-shattering music and puke. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se objeví Sebastian Bach, bývalý zpěvák kapely Skid Row, a to v vedle postavy Russella Branda v davu během písně „We Built This City/We're Not Going To Take It“. (Missa08)
  • Film se měl původně jmenovat Voice of Ages. (R´Hell)
  • Do role Sherrie tvůrci zvažovali také obsazení Taylor Swift. (ČSFD)

Související novinky

Blíží se návrat Lese Grossmana?

Blíží se návrat Lese Grossmana?

09.08.2022

Zatímco Top Gun: Maverick nedávno překonal hranici 1,3 miliardy dolarů a vyšplhal se na 13. místo na celosvětovém žebříčku historických tržeb, hlavní hvězda filmu Tom Cruise a producent a režisér… (více)

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Pátá Nemožná mise možná

Pátá Nemožná mise možná

27.12.2011

Čtvrté misi Ethana Hunta se daří. Kritici ji chválí a dolary se sypou. Minulý týden měla premiéru ve čtyřech stovkách amerických IMAXů a nasbírala z nich krásných 13 milionů dolarů (třeba třetí Alvin… (více)

Reklama

Reklama