Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

beso74 

všechny recenze uživatele

Šablonovité, po zhliadnutí tretej časti nudné. Každá jedná časť sa uberá týmto smerom, najprv sa skupina podivínov stretne, sem tam na seba zagáni a ponadáva, potom sa pustí do draženia, najčastejším slovným spojením je "PO PRVÝ KRÁT, PO DRUHÝ KRÁT, PO TRETÍ A PREDANÉ" potom začne vybaľovanie ako spod vianočného stromčeka, nasledované ocenením jednotlivých vecí a počítaním zisku, ak sa nejaký kumuluje... Kto nahrabe najviac (aj keď je hodnota práve nadobudnutého majetku čisto hypotetická, pretože dané predmety ešte treba následne predať a predajná cena sa nemusí pohybovať v tom rozpätí, ako bolo uskutočnené ocenenie), stáva sa víťazom. Pravda, do najbližšie otvoreného kontajneru. Podčiarknuté, sčítané, nekonečná dokumentárna soap opera, kde hlavné postavy príliš inteligenciou neoplývajú a ich krásu a charizmu radšej rozoberať nebudem. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Mám ten seriál rád. Narozdíl od Mistrů aukcí zde někdo odjíždí nas*anej s prázdnou, někteří, ještě víc nas*aní prodělali a sem tam někdo fakt happy, že se trefil. Baví mě na to koukat, a je i vidět, že ne vždy se zadaří. Najde se předmět "hmmm mohl by mít cenu tak 2 000 dolarů!" přijde k vetešníkovi a ten se mu vysměje a nabídne mu dolar. Jo to je pak prdel čumět na ty smutný xichty! ()

Reklama

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepsi na zdejsim hodnoceni je, ze ti sami popletove, kteri davaji automaticky odpad kazdemu novemu ceskemu serialu a vubec vsemu ceskemu, tehle ultra - curakovine napali plny pocet. Dalsi dukaz, ze hodnoceni na CSFD rozhodne nelze brat jako bernou minci, protoze procento dementu mezi uzivateli internetu stale vysoce prevysuje procento uzivatelu svepravnych. Porad rikam, ze nez clovek dostane pripojeni k internetu, mel by projit testem inteligence. Jinak se nehneme z mista ... ()

worlik 

všechny recenze uživatele

Dvacetiminutová oddychovka. Je docela vtipný sledovat, jak je každej z aktérů "odborníkem" na všechno, všechno ví, všechno zná, všude byl a co mu neprošlo rukama, o tom přinejmenším aspoň četl nebo slyšel...na druhou stranu je občas vidět, že se tím dá asi docela dobře živit...další americká podivnost ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale áno, Amerika vie tieto srandy zahrať a vyšperkovať veľmi dobre tak, aby aj z na prvý pohľad podpultového námetu vznikol chytľavý koncept, ktorý dokáže pritiahnuť masu ľudí. Je to fake, je to blbé, až je to geniálne, a hlavne to má dobrú pointu, ktorá stojí a padá na tvorcoch. Pár častí mesačne ale stačí na to, aby ste si to znenávideli, takže buďte opatrní. 75%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)
  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)
  • Barry Weiss patrí medzi najobľúbenejších účastníkov relácie a ženy mu dokonca ponúkajú schôdzky a posielajú darčeky. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama