Reklama

Reklama

Milovaní

  • Francie Les Bien-aimés (více)
Trailer 1

Z Paříže 60. let do současného Londýna. Madeleine se svou dcerou Verou proplouvají tanečním krokem skrze životy mužů, které milují. Ale láska může povznášet i bolet, umí být radostná i hořká. Elegie na ženskost a vášeň, elegie, která tu a tam propuká v hudbu. (oficiální text distributora)

Diskuze

Uživatel Karoli28 smazal svůj příspěvek.

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Ještě jsem Milované neviděla, ale to hodnocení tady zatím vypadá dost nelichotivě...:-/

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Na tohle jsem zvědavá. Osvědčené trio z Les Chansons d´amour a k tomu Catherine Deneuve a Miloš Forman, to už by měla být záruka kvality..:)

cybill

cybill (hodnocení, recenze)

Příběh filmu Milovaní zahrnuje časové období více než čtyřiceti let a odehrává se především v šedesátých a devadesátých letech minulého století. Na začátku filmu odchází Madeleine (Ludivine Sagnier a po letech Catherine Deneuve) z Paříže za svým českým manželem Jaromilem (Rasha Bukvic a Miloš Forman) do Prahy, po příchodu sovětských vojsk však utíká se svojí dcerou zpátky do Paříže. „V Čechách se natáčely především scény invaze vojsk v roce 1968 a obyvatelé pražské čtvrti Karlín tak byli na podzim minulého roku opět svědky toho, jak se ulicemi valí ruské tanky,“ dodává Kateřina Černá z Negativu. O dvě desítky let později sledujeme dospělou dceru Madeleine a Jaromila, Véru (Chiara Mastroianni), která se nešťastně zamiluje v Londýně. Madeleine se mezitím znovu provdala, ale stále se příležitostně stýká s Jaromilem. Madeleine i Véra zobrazují ženy na konci 20. století, které si jdou za svým, aniž by ztratily svou tvář. „Pro nás bylo velmi zajímavou zkušeností podílet se na filmu, který se pohybuje na hraně muzikálu a romantického dramatu, žánrově tedy zcela odlišném od toho, co jsme v Negativu zvyklí točit,“ shrnují oba producenti z Negativu.

Reklama

Reklama