Reklama

Reklama

Skupina studentů se vypravila do opuštěného městečka bývalých zlatokopů. Výlet se však brzy změní v boj o život. Místo, kterému původní osadníci dali jméno Ráj, se stane peklem, ve kterém musejí lidé bojovat o přežití s vlky... (TV Prima)

Recenze (24)

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož v magazínu byl psán pouze název a rok výroby, netušil jsem do čeho se pouštím, ale doufal jsem, že díky tomuto filmu mi snad noční uteče o poznání rychleji. Bohužel jsem se dočkal jen útrap a kupy myšlenek - Proč proboha někdo točí pořád takový p*čoviny ?! - Herci naprosto příšerní, stejně jako dialogy a vlastně to jediné na filmu dobré jsou nezmínění pašáci VLCI. Zajímalo by mě, kde na takové výtvory berou tvůrci peníze, čas (asi nuda), herce (???) a především inspiraci. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bol to vlastne horor? Správne, nebol. Ešte že som od toho nič nečakal. Samotný nápad nie je ničím zaujímavý, pretože skupinka ľudí zatvorená v dome a obklopená nejakými predátormi tu už bola, ale čakal som aspoň nejakú akciu, naháňačky, a predovšetkým krv. Keďže to chýbalo, tak si to nijaký hororový fanúšik neužije. Vlastne sa tam ani nič zaujímavé neudialo. Nakrútené je to slušne a na hladné šelmy sa pozerá dobre, ale bez gore to jednoducho nejde (najskôr je to zase PG-13). Samozrejme ma to zaujať nemohlo, ale nevidím to ani na úplné dno - hlava ma nerozbolela, neurazilo ma to, a ani nenasralo (veď ani nemalo čím). Akurát nudilo, ale s tým sa stretávam neustále. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Znáte takovou tu šablonu, kdy hlavní hrdina touží po krásné dívce, která ale místo něj chodí s totálním blbcem a vy držíte palce hrdinovi, aby svou vysněnou získal a přebral jí tomu blbounovi? Tak tady to nečekejte. Hrdina Kyle je totiž hysterická ubulená atrapa chlapa a celou dobu člověka přímo nutí fandit Robovi, který jako jedinej z naší čtveřice nemyslí kolenem a dokáže i vlkovi řiť nakopat. Jeho vyvolená Jess ale stejně začne pokukovat po Kyleovi a chudák Rob je nádherná ukázka toho, jak dopadne klučina, co chce chránit svou dívku, která už myslí na ubulence. Do toho tam běhají vlci sem a tam a zase sem a zase tam...Dělá jim problém lidi dohonit, zardousit, vyčenichat, napadnout...prostě jdou tak trochu za tupé plemeno. A já sám nevím proč mi ten film nevadil :-D Za sebe 3* a Vám radím - Nekoukejte na to, jsem si skoro jistý, že budu opravdu vyjímka. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Do Wolf Townu je vstup pouze na vlastní riziko, přebývá tu totiž nebezpečně zákeřná a lidožravá nuda. A taky smečka hladových vlků, která by si ráda smlsla na čtveřici kamarádů, co zabloudili do opuštěného titulního městečka. Ti se však po většinu času drží uvnitř rozpadlých domů a jen výjimečně se někdo opováží vystrčit nos ven, aby byl bez milosti sežrán. Dobře mu tak, nemá dělat hrdinu. A tak se hodně řeší a kecá, postavy se chovají jako absolutní idioti, povinnou hysterickou roli zde odsral mladík, co má panickou hrůzu ze psů, v noci místo hvězd tu pěkně září reflektory a... a vy už přetáčíte film dopředu. Ani troška tý krve to nezachrání. Je to fakt hnus. Nízké hodnocení (2.0) na Imdb tentokrát nelže, takže se vyhněte velkým obloukem. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jen počkej, zajíci! proti městu vlků vede v počtu vlků. Ve městě vlků není jediný. Lidé se tu chovají hystericky, aniž by z toho byly cítit emoce, jsou vyděšení a nechovají se, jako člověk v ohrožení, milují a jiskří to tam, jen když se škrtne zapalovačem. Nad jejich logikou by člověk zaplakal. Nad vlky také. Sápou se po lidech do domu, přitom kňučí a vrtí ocasy. Tohle dělá náš Alík, když chce míček, co má ve vedlejším pokoji. Ten film je mizérie, ale dát tomu odpad? To tu lidi nemají rádi psy? ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama