Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding Jr. (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jerry Maguire, 1996) se představuje v roli novináře Lewise Hickse, specialisty na brutální vraždy. Když Hicks jednoho dne objeví zohavené tělo své nové přítelkyně a do ruky se mu dostane děsivý deník se jmény dalších plánovaných obětí sériového vraha, musí najít způsob, jak krvavým jatkám zabránit dřív, než bude pozdě. Tikot hodin je napínavý psychologický thriller, který navazuje na tradici filmů Mlčení jehňátek a Sedm. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Olík 

všechny recenze uživatele

„tik tak, tik tak, tik tak“ Možná jenom stačilo nepoddat se faktu, že se právě netočí očekávaná událost roku, přidat trochu víc snahy nebo se místy vyhnout do očí bijícímu diletantismu a mohlo být vymalováno. Byli pasáže, kdy jsem si připadal, že právě sleduji nadstandard, bohužel po nich hned následoval políček od pánů filmařů. Tikot hodin určitě nenavazuje na tradici filmů jako Mlčení jehňátek nebo Sedm, jak stojí psáno v oficiálním textu distributora (i když byli minuty, kdy k tomu neměl daleko), ale jednou určitě bude neurážejícím zpestřením všedních dnů na našich televizních stanicích. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kdy od začátku se to tváři jinak, než to ve skutečnosti je. Což beru jako plus, protože to nemá zas až takové mezery. Což mě přivádí na myšlenku, že já to pobral a vysvětlení jsem si na to utvořil narozdíl od některých uživatelů tady. JInak děj kvapí, čas taky a do kupy jako jednohubka to jde. ()

Reklama

lulu37 

všechny recenze uživatele

Panebože...Cubu mám rada. Neal McDonough je výborný psychopat, aj keď mohol ešte trošičku zatlačiť na pílu, ale...no ja neviem. Ernie Barabash by sa mal rozhodnúť, čo chce točit, buď výbornú krimi, na čo Tikot hodín rozhodne má alebo ďalšiu sci-fi kravinu. V popise je, že sa jedná o akčný thriller, no možno tak prvú časť, potom sa to všetko zvrhne a to že hlavná mužská postava zostáva vo svojom "absolútne bezpečnom" dome bez strachu a obáv, kde ho napadol sám vrah, vám príde ako najmenšia logická chyba. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický thriller novinář vs. sériový vrah, ale chyba lávky, tohle je o cestování v čase. Není to sice nic nového a podobná zápletka už byla stokrát vyčerpaná, ale tady to příliš nevadí. Tikot hodin je velmi příjemný filmík, který sice v paměti příliš dlouho neutkví, ale spolehlivě pobaví. Gooding a McDonough jsou dobrá dvojka. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Časové kličky se nekonaly tak, aby vám to zamotalo hlavu a vy se chtěli přít s duchem Einsteina o teorii relativity. Ale taky se nekonalo vůbec nic. O tom, kdo je ten vrah a jeho propojení, budete vědět skoeo okamžitě, pikud máte IQ větší než bublající bahno, žádné tajemno ani napětí nenajdete. Krvavé kuchání (jedno) tam dali asi proto, aby to mělo nějakou záživnost, páč jinak to byla ouplná sračička. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama