Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hlavní rozdíl mezi Piranhou 3D a Piranhou 3DD je samozřejmě dán změnou režiséra. Zatímco Alexandre Aja je mistrem gore a napětí (a nemá příliš štěstí na scénáře), John Gulager je odrostlý fanboy s mentalitou puberťáka (a pro své snahy "být vtipný" ani nijak dobré scénáře nepotřebuje). Na rovinu: Piranha 3DD je kravina - a pořádná, ale to se dalo odvodit už z traileru, takže žádný výrazný průšvih se nekoná. Na napětí a strach se v podstatě vůbec nehraje, druhá polovina je čistokrevná komedie, gore protentokrát absolutně nestojí za řeč a závěrečný masakr je spíš než komplexní akcí špatně sestříhaným sledem několika málo scének. Plusové body tak nakonec získává jen David Hasselhoff za to, že si ze sebe umí udělat srandu. 5/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se hlasitě zasmál, protože několik scének brutálně podlezlo hranici trpanosti, pod kterou jsem si myslel, že nelze jít. Mnoho hereček, které zřejmě obvykle hrávají spíše ve filmech pro dospělé zde dostaly šanci. A vůbec se zde mohlo ukázat mnoho neznámých herců. Role byly napsány takovým způsobem, že by je zde mohli odkroutit i všichni idioti z ordinací a podobných českých sraček. 3D nemohu hodnotit, protože 3D konverzi za plhodnotné 3D nelze považovat. Nicméně děj je velmi milý. Z něčeho, co kdysi možná připomínalo horor vzniklo něco žánrově zcela odlišného. John Gulager má jistě talent. 3 z jeho 4 filmů mě potěšily. Žije ve svém světě, který se mi líbí a klidně bych se nechal pozvat i příště. Velmi mě mrzí, že mnoho zdejších intelektuálně zaměřených diváků očekávalo spíše něco ve stylu Občana Kanea. Moje očekávání byla naplněna. Za sebe slabší 3*. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Diváci se chtěli bavit, to by ale banda těchhle neumětelů musela tušit, jak skloubit několik žánrů dohromady. Zlatej Aja, jeho cit a nadhled!! Tady máme jen promarněný potenciál, který se nabízel.. Přitom nového režiséra Gulagera pojí se svým předchůdcem jedno – a to je nadšení a totální zapálení!! Jenže zatímco Aja se už v žánru nějaký ten pátek pohybuje, Gulager je spíš ještě v posledním ročníku střední školy. Aja nabídl jednoduché, za to účinné situace, nahotu na každém kroku, okousané končetiny a černou zábavu parodující samotný sub-žánr. Totální poctě brakovému žánru neškodil ani prostý (i když výborně gradující) příběh. I Ajův nástupce si rád hraje a provokuje.. jenže: příběh nemá vlastně žádný, přesto si na nic nehraje, prostě chce diváka dostat do varu. Což se mu první desítky minut (reálně jen 70 minutového filmu) vlastně i daří. Pomáhá mu svěží kamera, slušný vizuál a desítky titěrných plavek nebo odhalených poprsí, u kterých mohou nejen náctiletí tipovat, na která z nich už někdy sahal plastický chirurg. Jenže v den otevření vodní atrakce se zřejmě na režijní židli hulilo až příliš nějakých nekvalitních sraček a režisér sklouzl do laciných vod, které vyjma (jenom částečně) výstupů Davida Hasselhoffa („Tys nikdy neviděl Pobřežní hlídku? Knight Ridera?) postrádají něco uchopitelnějšího. Namísto hravosti nastupuje až ubohá infantilnost, rybí koncert se nekoná. Navíc se dočkáme momentů, kdy useknutá hlava hlavního strůjce tohohle rybího masakru skončí na hrudníku vyvinuté buchty a nějakou dobu si tam pohoví.. A to už jsme fakt někde jinde!! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Piranha 3D daleko lepší než 3DD. Nejvíce mě mrzí, že se nedrží předlohy, poněvadž pokračování v kolejích jedničky by nemuselo dopadnout vůbec špatně. Odbočení nedopadá svým způsobem tragicky a změna režiséra je znát ve všech směrech. Krev daleko slabší než v jedničce, lekačky zhruba stejné, ale oproti jedničce vzrostl humor. Nebýt poslední půl hodinky, kde bylo pár slušných scén jako například přejetí malé holčičky nebo David Hasselhoff, šel bych s hodnocením ještě níž. Jako jednohubka Piranha 3DD neurazí, ale oproti jedničce obrovský pokles dolů a vše je zachráněno až v posledních minutách... 4/10 = 45% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kozy, ryby, kozy, kozy, zubatý ryby. Geniální. John Gulager je magor, jehož tvorba patrně nikdy neopustí kolonku "jsem v pubertě a teče mi krev". Problém je, že druhá Piraňa v podstatě nekouše - není ani trochu konzistentní, CGI a gore se znásilňují navzájem, humor funguje jen zřídkakdy a střihač vypil na place nejspíš víc drinků, než všechny ty kozatý nádhery dohromady. Doporučení: rychloposuv. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama