Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Už ze začátku filmu, když jsem viděl ty triky a efekty, tak jsem si řekl že na rok 2010 by už filmy snad mohly mít úroveň, ale tohle? Je pravda, že ono se od nízkorozpočtovýho filmu nedá čekat nic extra, ale tohle je fakt síla. Piraňa si v klidu plave s vrtulníkem v hubě? Skáče z vody na baráky a ničí město? Stupidní trapárna, která mě ale ovšem pobavila, proto ta jedna hvězdička, jinak to bude asi bezkonkurenční odpad a další zrozená americká hovadina. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

"It wasn't explosion. It wasn't terrorists. It was giant piranha." Tyto tři věty zhruba dokládají ujetost celého projektu s názvem Mega Piranha. Pověst předcházející tento film nelhala. Studio Asylum se tentokrát opravdu překonalo a stvořilo ten nejvíc nejhorší humus, jaký se kdy dostal na TV obrazovky. Ještě zvrácenější než Mega Shark vs. Giant Octopus, z kterého si Asyláci vypůjčili jak exteriéry, tak interiéry, herce a střihačské postupy včetně opakování použitých scén. Herci jsou trapní, Paul Logan je neuvěřitelný toporák a Tiffany na rozdíl od Deborah Gibson bohužel není ani MILF. Digitální efekty jsou hrůzné a dovedly mě k závěru, že studio Asylum točí takto špatné filmy zcela úmyslně a že zdánlivá odfláknutost triků není ničím jiným než ekonomickým kalkulem. Průměrná béčka nikoho nezajímají, a tak tvůrci záměrně vsadili na image zetkových trotlů, jen když z toho vytřískají pár dolarů navíc. (562.) ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Piraně, modely Heinkel He 111 a Mitstubitshi A6M Zero - kamikadze útočící ve Venezuele. Je to těžko uvěřitelný i na Asylum a to nejen díky úžasně mizerným trikům, ale i díky hlavnímu hrdinovi. tady trval casting asi hodně dlouho, protože takový nemehlo po celoobličejový mrtvici by hned tak nenašli. Tohle se prostě musí vidět. :D ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Od filmu se slovem MEGA v názvu nemůžete čekat nic omračujícího. Já se bavil, i když často lituji, že věrohodnější mechanické efekty nahradily laciné počítačové... Jasně, je to zrůdná ptákovina, kde taky uvidíte kopanou s krvelačnými rybkami, že? Mě jen zamrzel konec....čekal jsem, že ta největší, nejhladovější a nejbestiálnější čudlička spolkne celou zeměkouli! Tak možná v Megapiraňa 2... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Mega Piranha přebírá štafetu po ultimátním Mega Shark vs. Giant Octopus (a trochu nečekaně nahrazuje jeho poněkud disfunkční pokračování Mega Shark vs. Crocosaurus) a předkládá naprosto ukázkovou formu diváckého masochismu, dovedenou zcela záměrně k dokonalosti. Tvůrčí diletantství, neschopnost a v neposlední řadě také vědomí tohoto všeho tak opět dávají vzniknout parádnímu monster béčku, kde se pro dobře mířenou špatnou hlášku nejde nikdy daleko, piraně vyskakují z vody, naráží do domů a náslesledně explodují a vysmátí statisté, vyděšeně utíkající před piraněmi se schovávají za trubky a náramně se u toho baví, v mylném domnění, že už nejsou v záběru. "You're fish fruit!" ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama