Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Na festivalu fanoušků bé plus filmů nutný jako koks v šatně hard rockový kapely. Mnohými dílčími momenty odpovídá porno filmům v těch fázích, kdy se nepíchá. Animace vytvořené v Malování sedmiletým downem. Matrix uhejbání s vrtulníkem, akční scény jak z Dívky na koštěti, drsňácký hlášky a spousta obřích kaprů. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně zcestné a navíc tím zpravným způsobem, ale z nějakého záhadného důvodu jsem neměl příjemně euforické stavy jako u podobných filmů běžně mívám. Každopádně film obsahuje nemalou řádku absurdních momentů - vlastně celá zápletka je ještě o kus víc nesmyslná než obvykle - takže si člověk přijde na své. Pro roli vědkyně teda mohli vybrat hezčí ženskou, zválšť k takovýmu namusklenýmu nadsamci. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Film který odsoudíte v prvních 10 minutách nebo ho dokoukáte do konce a budete kývat hlavou jak neuvěřitelnou odvahu mají Asylum, že něco takového pouštějí do světa. Triky na úrovni počítačové hry z roku 2003, neuvěřitelně špatně zahrané a scénář..... Ehmm? Jaký scénář? No nic. 1* za odvahu a za celkově lehké pobavení. PS: Prosím vás, béčka mají úroven, tohle je céčo. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Věčný princ Kazisvět na poli distribuce odpadních filmů z Asylum, opět plně zaskóroval. Obětí se tentokrát stala docela očekávaná a poměrně dobře hodnocená Piranha 3D od francouzského režiséra Alexandra Aji. Kolikrát jsem si jen říkal, že už nikdy svůj přehrávač nebudu trápit s trapárnami od této společnosti a vidíte to, zase se tam jeden film s předponou MEGA či GIGA roztočil. Mega Piranha je šílený zážitek, který dokouká do konce jen člověk se silným žaludkem a pevným svěračem... nebo já. Nechci spoilerovat, ale aby nějaká ryba dosahovala velikosti větší než velryba a bezhlavně útočila na prosté občany stojicí na chodníku a bourala mrakodrapy, to byla silná káva i na mě. Když připočteme i fakta, že je nedokázala umlčet ani atomová bomba, která dokonce podle scenáře byla 10tkrát silnější, než ty co dopadly v Japonsku během druhé světové války, není pochyb že tu někdo pojedl hodně vtipné kašičky. Pokud patříte mezi ty nešťastné a někdy jste přeci jen podobný film od Asylum viděli, tak věřte, že grafické efekty, dialogy, herecké výkony zůstavají nedotčené a stále se propadají hlouběji a hlouběji v nejkalnějším odpadu. Jedna z mých oblíbených situací jsou podvodní dialogy potápěčů pomocí vysílačky s vedením, které je pozoruje ve svých monitorech na souši. Telepatie? Břichomluvectví? Spíše MEGAodpadctví!!§ ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Větší ho*no, které se vám přilepí na botu a né a né se ho zbavit, jsem dlouho nezažil. Megapiraňa, tedy ehm megasra*ka na obzoru aneb jak nas*at českého diváka. Do 45 minuty to ještě ušlo, ale co se potom začalo dít? Po 75 minutě šel celý obsah fofrem do koše a lituju těch peněz, které jsem za to, kdy zaplatil. 0% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama