Reklama

Reklama

Sean Bean hraje Ewana, agenta tajné služby pracujícího v hlubokém utajení v londýnském kriminálním podsvětí, který je na stopě teroristické buňky. Jeho úkolem je skoncovat s extrémními předsudky. V dalších rolích manipulátorů James Fox a Charlotte Rampling, Abhin Galeya jako Ash, titulní "cleanskin", extremista, který ještě nebyl trestán, takže jej Národní Bezpečnost nezná ... a nejhorší noční můra každého agenta. (Canal+ Action)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

bourec 

všechny recenze uživatele

Sean Bean hraje docela drsňáka,ale to mu sedne,takže v tom film docela táhne nahoru.Jen trochu zbytečná střední část,poměrně nudná a ukecaná,tam byl pro mě malinko problém,tady sem vážně usínal.Jinak film jenom povrchně nastiňuje určitou problematiku,je to spíš akční thriller,než nějaká sonda,ale to je dobře.Sledovatelnej kus.60%. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Nabil: "We dont retire, we dont forget." Teroristi v anglicku, tema dobra, ale aj tak by som radsej privital, nieco ine. Popisany je cely proces naboru, az po konecne odpalovanie. Ashraf aka Ash je zalubeny do anglicanky menom Kate, a tato laska ho brzdi v tom, co chce urobit. Ale kedze film je viacmenej one man show tak to Ewan vsetko poriesi. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MILUJU SVOU ZEMI. ZABÍJEL BYCH PRO NI A I ZEMŘEL....“ /// Když jeden arabáček udělá z ochranky čuráky (včetně tebe Seane!) a dostane se k tolik potřebnýmu kufříčku plnýho semtexu, může začít hra na ,,spravedlivýho teroristu“. Složitá doba. Je třeba je zastavit a Sean dostává druhou šanci. S minimem techniky a starým způsobem - o čemž se hnedle přesvědčí děvka, která měla frndu a pak i prsty na dobře promyšleným místě. Jednoduchý, s drsnou atmosférou – paráda. ALE !!! Pak začnou pitvat muslimský pohnutky (NEJSME JAKO ONI!) a vyprávět, jak se Ashraf teroristou stal. Tahle ,,vata“ zabere neskutečnýho času. Sice se jim daří nasrat svejma stupidníma názorama a jednáním i mě, ale já bych radši nasranýho Seana (hoši hoši, aby jste nedopadli jako Salman Rushdie). Film rozhodně není reklama na vládní agenty, páč to vždycky pěkně zkurvěj, ale aspoň svým stupidním chováním přinášej napětí. A všichni se všechny tyhle nedostatky snažej schovat za solidní závěr. Budiž...., ale mě neojebeš! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zrovna mi do restaurace přišel Arab v zimní bundě (vzadu měla takovýho hezkýho smajlíčka...). 2.) Před akcí si holím prsa (P.S.: Tenhle důvod neplatí pro ženy!). 3.) Nevím, kdy je opravdu důvod si poblahopřát k úspěšný svatbě. 4.) Thx za titule ,,jeriska03“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Briti to robia trochu ináč a hlavne Briti vedia. Paradoxne Sean Bean nie je úplne hlavná postava. Príbeh strieda pomalé tempo so surovou akciou. Rovnako sa strieda špoinážny thriller s životným príbehom. Nečakajte žiadnych super hrdinov. Agenti sú veľmi civilní, zraniteľní, realistickí (aj keď niekedy pôsobia ako kazisveti). Neeson v Taken bol presvedčivejší v akcii ako Bean. Ale tento film nie je o akcií. Aj keď trailer vyzeral svižnejšie. Na 4* to ale aj tak bude. A Silas Carson tu bol ako čerešnička na torte. Kto pozerá britské sitcomy bude ho poznať. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zručně natočený thriller dotýkající se aktuálního problému a s ničím se neberoucí servítky. Sympatické je, že Cleanskin klade vysoký důraz na psychologickou stránku postav, avšak bohužel každá mince má dvě strany a právě tento důraz má negativní vliv na tempo filmu. Výborně herecky zvládnuto - především vypíchnu výkon kvalitativní herecké jistoty Charlotte Rampling ve vedlejší roli. 70%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel výhradně v centru Londýna, konkrétně v hotelu Mayfair Hotel, Radisson Grafton Hotel, ve čtvrti Tottenham Court Road, v knihovně Kings College Library a ve čtvrti Hoxton Magistrates Court. (chelseaman22)
  • Termín "cleanskin" je ve Velké Británii používán pro označení bombových útoků. Tento termín vznikl po bombových útocích v Londýně v roce 2005. (chelseaman22)
  • Ve scéně, kdy Ewan (Sean Bean) a Mark (Tom Burke) přicházejí k domu teroristy, mají oba na zbraních tlumič. Ten však po několika záběrech zmizí. V závěru scény se pak opět objevuje. (Teabag)

Související novinky

Bean stahuje teroristy z kůže

Bean stahuje teroristy z kůže

06.01.2011

Ne Mr. Bean, samozřejmě. Pokud jde o Seana Beana, nejočekávanější premiérou roku 2011 je samozřejmě výpravná televizní adaptace fantasy ságy Game of Thrones, kterou začne v dubnu vysílat HBO. Rádi se… (více)

Reklama

Reklama