Reklama

Reklama

Sean Bean hraje Ewana, agenta tajné služby pracujícího v hlubokém utajení v londýnském kriminálním podsvětí, který je na stopě teroristické buňky. Jeho úkolem je skoncovat s extrémními předsudky. V dalších rolích manipulátorů James Fox a Charlotte Rampling, Abhin Galeya jako Ash, titulní "cleanskin", extremista, který ještě nebyl trestán, takže jej Národní Bezpečnost nezná ... a nejhorší noční můra každého agenta. (Canal+ Action)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vleklé jako smažený eidam v hospodě, nudné jako Twilight a konečně NAPROSTO zbytečné. Osobně se nedivím, že snímek má zatím jen 723 hodnocení, kdo by se na to taky dobrovolně koukal?! Celý film stál na Beanovi jako Barca na Messim. Osobně mne film jen utvrdil v tom, že ty obřezaný píčuse vážně nemusím. 25% ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

No jakmile Šóny natáhl té štětce,tak sem věděl,že se mi to bude líbit.Tou nekompromisností-ne že bych rád mlátil holky (to já vždycky nerad).Nejlepší na tom filmu je,že to bere (a snad poprvé) z obou stran a nedělá z výbušných povah úplné kokoty,co vlastně jen čekají až jim kluci z greatest country of the world,dají zase na prdel.Pokud si vzpomínám,tak 11 let zpátky to tak nebylo a hotoví z toho sou do dneška.Na nějaké ideologické kokotiny seru (ale toto jako určitě není černobílé)-to je holt fakt.Ten posichr tady mi úplně vyrazil dech a to nebylo jedinkrát.A vo to de.Neotřelý filmík,který tím přístupem překvapí,naprosto se nesere a má (opět) skvělého (je to v jeho povaze) Šónyho,který zas ukazuje jak je nedoceněný.Konec výborný. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

překvapivě povedený kousek,který sice není tak akční jak by se z traileru mohlo zdát,ale ve finálním výsledku to vůbec není na škodu.Stejně jako fakt,že Beanův drsoň je lehce upozaděn oproti islamským extremistům.Je hodně vidět,že tenhle kousek nepatří do hollywoodské produkce a britové v poslední době prostě umí...80% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když se někdo rozhodne odpálit a zabít několik (desítek) lidí, je mi fakt jedno, co ho k tomu vedlo, je to prostě hovado. Takže vůbec nechápu zbytečnou a nudnou dějovou linku okolo Ashovýho života. Co mě ještě zvedlo ze židlo bylo, když si starej muslimskej kápo stěžoval, jak to maj v Anglii muslimové těžký, na to se dá říct jenom jedno - ať si táhnou domu, pokud se jim v zahraničí nelíbí. Tohle všechno se bohužel ve skutečnosti děje, proto mě to tak naštvalo. Ale zpátky k filmu. Konspirační omáčka kolem příběhu mě moc nevoněla. Jediný, co bych pochválil, je dobrej Sean Bean a slušná akce (bohužel v malym množství), dvě silnější hvězdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Konvenční málo vybalancovaný thríller s násilím, zbraněmi, konspiracemi. Silné obsazení a některé zapamatovatelné bojové scény. Potenciálních teroristický buněk je v Británii mnoho. Věřím, že veřejné mínění se obrátí proti islámu, až někdo z jeho bojovníků poprvé použije zbraně hromadného ničení jako je špinavá bomba nebo chemické a biologické zbraně. Postupné omezování práv vyhláškami v městech, kde je muslimská voličská menšina je pozvolné, tudíž nevadí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Ewan (Sean Bean) a Mark (Tom Burke) přicházejí k domu teroristy, mají oba na zbraních tlumič. Ten však po několika záběrech zmizí. V závěru scény se pak opět objevuje. (Teabag)
  • Termín "cleanskin" je ve Velké Británii používán pro označení bombových útoků. Tento termín vznikl po bombových útocích v Londýně v roce 2005. (chelseaman22)
  • Snímek se natáčel výhradně v centru Londýna, konkrétně v hotelu Mayfair Hotel, Radisson Grafton Hotel, ve čtvrti Tottenham Court Road, v knihovně Kings College Library a ve čtvrti Hoxton Magistrates Court. (chelseaman22)

Související novinky

Bean stahuje teroristy z kůže

Bean stahuje teroristy z kůže

06.01.2011

Ne Mr. Bean, samozřejmě. Pokud jde o Seana Beana, nejočekávanější premiérou roku 2011 je samozřejmě výpravná televizní adaptace fantasy ságy Game of Thrones, kterou začne v dubnu vysílat HBO. Rádi se… (více)

Reklama

Reklama