Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma prekvapivo nebavilo. Kde sa stala chyba. Dúfal som v komédiu. Ale je to slabá komédia. Najvtipnejší mi príde Pete Potlethwaite. A ani ten zas až tak super nebol. Krysten Ritter my neprišla tak sexi ako kedysi. Hudba ma až tak nezaujala. Faktom, je že nie som až taký fanúšik U2. Čo ďalej. Bratia mi celkom lezú na nervi. Nebyť pár vedlajších postáv ako manažér, domovník, tlouštík, čo ide na pápeža, mafián tak by bol film doslova utrpenie. Je to tak medzi 2-3* ale dnes mám náladu byť prísny. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Začínám mít ty britské filmy opravdu ale opravdu rád. Byl jsem hodně zvědavý na mého oblíbence z Misfits - Nathana, alias Roberta Sheehana. A nezklamal mě! Perfektní snímek ze 70. let o vývoji dvou hudebních kapel, které si jsou hodně blízké, ale jak už to v hudebním průmyslu a celkově v "šoubyznysu" chodí, občas se najde někdo, kdo jim to nepřeje a raději by si utrhl kousek té slávy sám pro sebe. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

To jako fakt??? Nebo jen čirá fikce na podporu umdlévajícího Bona, či od každého trochu? Ať je to jak chce, ještě jsem se nesetkala s tak velkohubým chvástalem, co tolikrát spadne na držku a zrovna tolikrát vesele vyskočí a neochvějně kráčí vstříc novým dobrodružstvím na cestě ke slávě, už za to by McCormickové zasloužili platinovou desku! Jestli jim to pomůže, já osobně bych dala přednost před U2 jejich koncertu, avšak bavila jsem se natolik, že pokud měla být tímto počinem vzkříšena Bonova sláva, nechť se tak stane! A zase jsme u toho - fakt je třeba zabít Bona :-) ()

Flavors 

všechny recenze uživatele

Je-li vám blízká klubová atmosféra, trápení rockových amatérských kapel a jejich touha proslavit se, bude se vám to líbit. Tak jako mně. Herecké ztvárnění Neila - paličatého , hrdého až otravně, se superschopností dostat se z problému do ještě většího, je díky talentovanému (opravdu úžasně zpívá :) )Benu Barnesovi skvělé. ()

čmelda5 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný filmový zážitek. Chvílemi jsem se sice trošičku nudila, ale ke konci se to opět rozjelo. Když už se na tenhle film nepodívat kvůli jeho obsahu, tak určitě díky té super hudbě (okamžitě si musím stáhnout soundtrack!). A jestli to opravdu nahrál Ben Barnes i Robert Sheehan, tak před nimi smekám!! (PS:Ben má fakt boží hlas!:)) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Skuteční bratři Ivan a Neil McCormickovi si ve filmu také zahráli, a to osoby, sledující jeden z prvních koncertů v prázdném baru. (Zdroj: ČSFD)
  • Ben Barnes o sobě říká, že neumí tancovat, a tak je rád, že si mohl zahrát v takovéhle komedii, aby svůj srandovní tanec využil. (veronys)
  • Ben Barnes písně "Where We Wanna Be" a "The Great Beyond" nazpíval osobně. (skinny)

Reklama

Reklama