Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Mám rád svižnou akci u akčních filmů, odsýpající děj a když se to okoření okouzlující stylovou adrenalinovou hudbou k danému ději s výborným prostorovým zvukem, tak je z toho tento trhák, který u mě dosáhl na plných pět hvězdiček. Perfektní akční film. Pokud se vám zdá, že v čase 41 minut a 39 sekund vidíte vlakovou soupravu českých drah (ČD), tak se vám to nezdá, jelikož je to skutečnost ;-) Podobně silným dojmem jako tento film na mě posledně působil i akční nášup 96 hodin, taktéž francouzské produkce............Má smysl si film pustit v multikanálové zvukové stopě? "ANO". Film je v multikanále pro domácí kino velmi dobře prostorově zpracován. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ide o akúsi klasickú francúzsku variáciu na trojuholník: dobrý väzeň, zlý väzeň a polícia.....francúzi túto krimi zamiešali veľmi vyvážene a pomerne akčne, takže ikeď s originalitou sa moc film nestretol a občas je hlavný hrdina akoby nadčlovek ( nezastaví ho nič, ani guľka v tele) dokáže navodiť dobré krimi-akčné pozeranie. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto zběsilej akční thriller, kterej sice po příběhový stránce moc originality ani chytrosti nepobral, za to ale Albert Duponel polovinu filmu před někym utíká sprintem nebo se snaží zdrhnout co nejnáročnějším způsobem a i když to je někdy fakt přehnaný a těžko lze předpokládat, že po pádu z 5ti metrů na auto lze okamžitě sprintovat kilometr nebo s prostřeleným ramenem se přitáhnout na větvi, ale to ve výsledku nevadí, protože to film neustále udržuje v obrovským tempu, který ještě zdůrazňuje svižná hudba a to je to hlavní, o co tady jde. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Hodně za vlasy přitažená francouzská verze uprchlíka. Nejjednodušší útěk z vězení jsem ještě snad v žádném filmu neviděl, holt frantíci chtěli amíkům ukázat, že to asi tak komplikované není. Taky chtěli asi amíkům ukázat že to, co zvládl Ford ve 40-ti, zvládne Dupontel daleko hravěji i s tucty kilometry sprintu v 50-ti. Za to upřímně klobouk dolů. Celkově jsem se nenudil, slušný televizní akční thriller, kor na žabožrouty. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

akcni honicka zlodeje s policii v zadech, cil vypatrat unosce sve dcery... to je asi tak vse z pribehu, takze v tomto smeru dost zklamani... vse je ale natoceno tak dobre, ze se clovek nenudi... hlavni predstavitel mi sedel perfektne, Alice Taglioni, coz me zklamalo, mi nesedela vubec a to jsem se na ni fakt tesil ;) jedine co me primo stvalo, byla nesmrtelnost hlavniho hrdiny, ktery nema ani spetku pudu sebezachovy a je to vicemene terminator :) konec taky dost slabej a proto, ikdyz jsem se docela bavil, nemuzu dat vic nez 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)
  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)

Reklama

Reklama