Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další film o tom, jak je to těžké bojovat za pravdu, když jste jediní, kdo za ni bojuje, jste vy sami. Nemluvě o tom, že v případě, že tu pravdu neodhalíte, může vás to stát život. Velmi dobře nadupaný francouzský thriller, který se odehrává v rychlém tempu a má dobře rozvržené a zahrané postavy. Jízda mě strhla. ()

Kangaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Ale zasmial som sa statočne :-) Scenáristi museli ku koncu zapíjať ťažké drogy mrkvovou šťavou. Najlepší bol hlavný záporák, ktorý mal perfektnú vlastnosť, a to že nikdy nebežal a aj tak všetkých dobehol. Normálne pred ním utekáte cez les rýchlosťou 20km/h a ttrtko spraví tri kroky, upečie si špekáčky a ešte vás aj dobehne. Hlavný klaďas zasa ignoruje fyziológiu, dostane guľku do hlavy a normálne ide na hríby a ešte aj nájde tri praváky. Fakt namakaný film. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

I když šlohnete ve Spořce dva mega, pořád můžete být hrdina! Stačí mít na cele sympatického, pedofilního, sériového vraha, kterému zachráníte prdel před roztouženými spoluvězni. A to doslova. Drahoušek se vám pak odmění tím, že vás zadarmo zbaví té nádherné modelky, kterou jste si vzali za ženu, aby jste se v budoucnu nemuseli dívat na to, jak ji povadají kozy a tvoří se celulitida a vaši dcerušku vezme na výlet do Disneylandu pro choromyslné. Běhavý, pydlooký žabožrout s vizáží Martyho Feldmana má však nakoukaného Ramba a rozhodne se všem ukázat, jak vypadá ve Francii kvalifikace na para iron mana. To máte dvacet kiláků přespolního běhu se závažím, asi tak tisíc shybů, trocha skákání na rozjetý vlak a na závěr stometrový džamp bez gumy do metr hluboké divoké řeky. A to vše s akutním průstřelem břicha. Dá to holt fušku, dotáhnout něco takového k nechutnému heavyendu! No, nic, co by soudnému přihlížejícímu mělo způsobit akutní zápal mozkových blan, s logickými dírami velikosti penzionované prostitutky, avšak k tupému zírání veskrze zábavné. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Standard, u kterého mi vadilo příliš mnoho nereálného štěstí, náhod a abnormálně nelogické neschopnosti policistů (v některých, do očí bijících případech). Navíc, ten námět, děj a zvraty mi přišly nějaké povědomé, ačkoliv si nemohu vzpomenout odkud, takže jsem měl místy lehké Déjà vu. ~~~ V každém případě, spíše než film, mi to přišlo jako dlouhá epizoda nějakého krimi seriálu, pilot nějakého seriálu, v hlavní roli s ex-pařížskou policistkou, jejím šéfem, do ní zblblým kolegou a pár parťáky, kteří se čas od času v seriálu obmění (povýší, zemřou, propustí je...). Pilot seriálu nebo alespoň jedna z epizod třeba desetidílné minisérie rozhodně za ****, protože by se tady lehce načrtnuté mohlo dál rozvíjet. Ale protože jde o samotný film, na víc než *** to nevytáhnu a to i když se mi líbily a hezky poslouchaly závěrečné titulky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na mě to působilo strašně lacině, jako inscenace z televize. Jinak to nebylo špatný akcička tam je, film umí zaujmout stejně jako sleva na maso a herci nejsou zlý. Nejchutnější bonbónek jsem rozbalil někdy v cca 30 minutě filmu, když se zničeho nic akce přesunula na Masarykovo nádraží. Jen mě trošku mrzí, že když už Alice byla v Praze, že nezavolala neb krapet sexíku ještě nikdy nikomu neublížil, no její škoda. Omlouvá jí snad jen to, že natáčela docela náročný akční scény, třeba právě ta na "masaryčce" byla hodně dobrá. Pokud bych měl za něco film pochválit, tak je to akce a tempo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)
  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)

Reklama

Reklama