Reklama

Reklama

VOD (1)

Chytré a intimní drama představuje Chrise Pinea coby ukecaného prodavače Sama, kterému je něco přes dvacet a jehož svět se zhroutil ve chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho otec náhle zemřel. Proti své vůli se musí vypravit domů, dát do pořádku otcův majetek a znovu navázat kontakt se svou odcizenou rodinou. V procesu plnění otcovy poslední vůle odhalí Sam šokující tajemství, které obrátí jeho svět vzhůru nohama: má třicetiletou sestru, o které nikdy neslyšel (Elizabeth Banksová). Jak se vyvíjí jejich vztah, je Sam nucen přehodnotit vše, co si myslel, že ví o své rodině - včetně svých vlastních životních rozhodnutí. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (141)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem tohoto komediálního dramatu byl lehký nadprůměr, člověk se baví, ale film nenabídne nic navíc. V druhé polovině se vše zlomí, dostane lepší náboj a teprve závěr ukáže své kvality. Nakonec docela povedený snímek a to hlavně díky hereckým výkonům Chris Pinea a Elizabeth Banks .. 7/10 = 74% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jako film hodně v pohodě,sice už docela omšelý téma ,ale co v současný době neni.70%.P.S.Naprosto mě uchvátila ta obrovská sbírka vinylů,i s označenejma přihrádkama podle stylů.Tomu říkám láska k hudbě,to je přesně to,proč lidi hudbu dřív POSLOUCHALI!!!!.A ne jako vyplnění mrtvejch chvil v dopravních prostředcích s nacpanejma kapsama různejma elektro mašinkama,v autě se staženejma okýnkama jako trotl .Navíc ne celý desky,ale zpatlaniny blbejch písniček.Je to na hovno,ovádi,s tim jděte do prdele. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velká spokojenost...pozvolna plynoucí příběh,který ale přes to všechno dokáže upoutat divákovu pozornost a kde největší prim hraje moje oblíbená Elizabeth Banks.Je pravda,že v poslední cca půl hodině začíná Kurtzman trošku víc tlačit na citovou pilku,ale mě to ani trošku nevadilo.A jakkoliv je podobných snímků poměrně dost,já se bavil nad míru...80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Michelle Pfeiffer, Elizabeth Banks a Olivia Wilde jsou důvodem, proč jsem se na tento snímek díval, neboť na nich můj pohled vždycky rád spočine. Horší je to u mne s dramaty, ale tentokrát jsem spokojen, protože toho utrpení a ždímání proslzených kapesníků snímek zase tak moc nenabízí. Je to spíše poměrně příjemné propojování rodinných vazeb, které je občas odlehčené vtípkem a rozhodně zaujme seznamem, kterým by měl začátečník vstoupit do světa pořádné hudby - Gang of Four, Buzzcocks, Joy Division, The Clash a nakonec Television. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem se jedná o zcela tuctovou záležitost, stavěnou na sice v jádru zajímavé, ale uměle strojené dějové konstrukci poplatné zaběhnutým standardům svého žánru, občas si vypomáhající dávkou podpůrného sentimentu. Na druhou stranu jsou Lidé jako my příjemným způsobem zrežírováni, sympaticky obsazeni a líbivým civilním způsobem zahráni, což mě v kombinaci s faktem, že jsem se přistihl při pocitu diváckého zaujetí a pozitivních emocích s uvědoměním si, že na tomto příběhu něco kouzelného a chytlavého prostě je, utvrdilo v tom, že ty dvě hodiny věnované tomuto filmu nebyly zbytečně promarněným časem! 70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla na filmovém festivalu v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Hlavním asistentem při výběru lokací byl Čech žijící několik let v Los Angeles Pavel Štěrba. (PauloZ)
  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktoré zažil sám režisér, keď stretol svoju nevlastnú sestru, žijúcu s inou rodinou až po dosiahnutí svojich 30 rokov. (Laslo)

Související novinky

Další Star Trek míří do vesmíru

Další Star Trek míří do vesmíru

30.06.2014

Scenáristické duo Alex Kurtzman a Roberto Orci, které sepsalo třeba Transformers, Abramsův Star Trek nebo Amazing Spider-Mana 2, se vydává na režijní dráhu. Ne však pohromadě, každý z pánů dostal… (více)

Reklama

Reklama