Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Otravné, teplé, umelé, nesympatické určené pre dnešnú (pre mňa už bizarnú) mládež. Motivačné drby nefungujú (hoci sa samoúčelne používajú skoro v každej scénke) nadzmyslová zložka boja je úplne potopená necharizmatickými nehercami a tých dobrých pár bojov (bol ich doslova jeden pár) v mojich očiach nedokážu zachrániť tento paškvil. Poznám tucet lepších filmov s podobnou tematikou no verím, že mladšie publikum by to tak nezaujalo. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pomerne dobré hodnotenie na to o akú predvídateľnú, klišovitú a poriadne nezmyselnú zhovadilosť bez akýchkoľvek výnimočných súbojov sa jednalo. A aby sa hlavným "bad-guyom", ktorý navyše skončil v beatdowne ako druhý medzi všetkými pravdepodobne dlho trénovanými bojovníkmi, stal "černovlasý Kurt Cobain", ktorý pred spoznaním Casea neovládal žiadne bojové umenie. Hmm, tak trochu od veci. ()

Reklama

nemik22 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká, že White naváže na první díl, bude zklamán. Jednotka měla skvělý soudtrack, poutavý příběh a Amber Heard, tady nic z toho neni. Kdo ale čeká pořádnou nálož bojového umění bude pravděpodobně spokojen. White je ve skvělé formě a i ostatní předvádí doslova kaskaderské kousky. Pět hvězd za fighty, jedna za příběh. Výsledkem je průměrný akční film, který funguje jako dobrá odreagovačka. ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom u mňa išlo o veľké sklamanie. Treťotriedne prevedenie bojového filmu, po ktorom som narozdiel od prvého dielu ani náhodou nemal chuť zobrať do rúk kovové náradie a vyšťaviť sa v posilňovni. Herecké osadenstvo taktiež nebola zrovna skupina ľudí, na ktorú som sa mal chuť pozerať. Nízky, nesympatický trtko , ktorý si zahral vo filme "borca". Jednu hviezdičku dávam len z úcty pred prvým dielom a kvôli sympatickej herečke . ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to ani lepší, ani horší než první díl, je to tak nějak stejná, ale kdybych tenhle film viděl první, asi by se mi líbil víc. Je takový příjemně malý, herci si zde sice hrají na frajery, ale tak nějak se to dá kousnout. Souboje jsou dobré, i když většinou krátké, scéna s teleskopickým obuškem na konci je dobře drsná. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)

Reklama

Reklama