Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (271)

novoten 

všechny recenze uživatele

Životní křižovatka v pravém slova smyslu. Ale jen pro pravověrné sentimentální snílky, kterým nostalgie není cizí. Příběh bloudící duše, která vzpomíná na pusu s klukem z kapely a na večery s volnomyšlenkářskými rodiči, nemůže (a ani nechce) nabídnout hutnou zápletku, šokující pointy, nebo cokoli, co zdejší jednohvězdní pravděpodobně očekávali. Nabízí právě jen onu křižovatku, onu nerozhodnost a pár hřejivých vzpomínek a o to smutnějších důsledků, které vám v sedmnácti přijdou přesně tak velké, že si nedokážete představit, že je ve vašem životě ještě něco může překonat. Kdo si na sebe v tomhle věku umí vzpomenout, pro toho jsou pak některé emocionální otázky tíživé až až. Láska totiž vážně někdy může znamenat Život. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další z řady těch životních teen dramat, které můžou nebo mohli potkat každého z nás. Nicméně musím uznat, že se mi hodně líbil samotný nápad, který mi přišel hodně originální. Jak je ale originální, tak je taky solidně emotivní a věřím, že si slabší povahy sem tam popláčou. Hlavně teda na konci, kterej v rámci tohodle smutného příběhu dost drsně burcuje. Já třeba ani nedejchal. Pro někoho je tohle patetický až na půdu. Respektive oni takovéto emotivní příběhy Amíci umí hodně slušně nadnést. Každopádně mně to ani moc nevadí. Dostal jsem přesně to, co jsem dostat chtěl. ()

Reklama

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Scénka pri ohni na konci filmu, kedy všetci s tými svojimi debilne prihlúplymi úsmevmi vypadali, akoby boli z jedného kresťanského komunitného centra, rozhodla o mojom konečnom hodnotení. P.S. Ešte som si kládol otázku, kto hral väčšie sračky; či Adam so svojim bandom, alebo jej foter... ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem četla, ačkoliv jsem si z ní pamatovala pouze stěžejní body příběhu. Film jsem si užila hlavně díky krásnému vykreslení Miina vztahu s Adamem a také její rodinou. Obrečela jsem jejich smrt i spoustu chvil v nemocnici, převážně pak tu poslední, kdy nad ní Adam seděl s kytarou. Jsem ráda, že se nakonec rozhodla, jak se rozhodla. V knize nebyl ten konec úplně jednoznačný, tady docela jo. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fuch tak co to tady máme? Zase jedno hlubokomyslný na city hrající rádoby drama?! A nechtěli by jste se už na podobný opruzy vysrat??? Fakt tohle někomu prospěje?! No když se kouknu na hodnocení, tak asi evidentně jo. No nic to bude tím, že nejsem ten typ hloubavého emocionálního diváka a nikdy nebudu.5% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Vancouveri. (misterz)
  • Chloë Grace Moretz (Mia) sa v skutočnosti naozaj učila hrať na violončelo, ale veľmi úspešná nebola, tak mala pri hre dablérku, jej tvár doplnili digitálne. (De Large)

Reklama

Reklama