Reklama

Reklama

7 gwanggu

Trailer

Obsahy(1)

V Sektoru 7, v podmořském ropném nalezišti, které se nachází jižně od ostrova Jeju, pracuje Hae-jun jako správce technického vybavení ropné lodi jménem Eclipse. Kapitán Eclipse Jeong-man je bývalý kolega Hae-junina otce. Jeho prací je mimo jiné i výcvik nováčků. Po 3 týdnech příprav vezme Hae-jun nového pracovníka pod vodu. Nováčkovi však selže výstroj a utopí se. Krátce poté začnou jeden po druhém umírat další členové posádky a jejich těla jsou nepochopitelně zohavena. Několik málo přeživších zjistí, že vraždy nejsou dílem člověka. Jakési záhadné stvoření infiltrovalo loď skrz vrtné trubky a začalo lovit posádku. Pro Hae-jun a její kolegy boj o život právě začíná. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $18,617,000▐ absolútny prešľap, ktorý nevie čo chce divákovi skutočne dať, prvá uvoľnená polovica filmu sa snaží byť odľahčená a priateľská k divákovi, potom v tej druhej polovici to chce z ničoho nabehnúť na mierne drama, pretavujúce sa v napätie a záver chce byť akčnou pastvou, takže v konečnom výsledku len zbytočná béčková otravnosť súperiaca s tým najotravnejším čo dokážu tvoriť na béčkovom poli v USA /20%/ ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přerostlý obrvený nádor likviduje posádku ropné plošiny. Toť k ději. Já jsem se na ten film docela dost těšil, monster horory mám rád, ale tohle fakt nešlo. Zaprvé to vypadá vizuálně úplně strašně špatně (závod na motorkách je jak z deset let starý videohry), opravdu nemůžu pochopit, proč se někdo neustále snaží natočit něco, na co se mu očividně nedostává peněz - kdyby se z toho navíc udělal levnej komorní horor, byl by výsledek stokrát lepší. Ale to je ten nejmenší problém. Na jednu stranu by chtěl Sector 7 být zábavným západním béčkem, na stranu druhou je pořád příliš východně divný. To, co tam ty postavy občas dělají, se fakt nedá chápat. A natočený to taky neni nijak extra. PS: V tom filmu je imho víc zpomalovaček než v libovolné Snyderovce. Ani jedna nepůsobí cool, drtivá většina působí směšně. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Proti The Host výrazný posun k čisté žánrovce západního střihu, přičemž si film uchovává znatelnou korejskou patinu (humor). Blbý je akorát, sympaticky připomíná osmdesátková a devadesátková sci-fi horrorová béčka, gradaci má ve finále slušnou a úroveň CGI vzhledem k nijak horentnímu rozpočtu (na západní poměry) ujde. Kromě zbytečné humorné postavy může pro fanouška monster horrorů znamenat problém minimum brutality. Sector 7 je natočen tak, aby u něj mohl v kině chroupat popcorn i korejský puberťák. 7/10 ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Režisér sa očividne posnažil navýšiť kórejskému dorastu filmové sebavedomie v tom , ako vlastne domácky (pre)fabrikát na " monster movie " v ich domovine napreduje. V podobných snímkoch sa vŕtna plošina tak často nevyskytuje a svoj vydarený !!! CGI " maskot " upol práve tam.Verím , že Moja spokojnosť sa vyrovnala tej kórejskej , pretože v tomto prípade na bručanie niet dôvodu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No co naplat mít to lepší atmosféru dám 4* avšak potenciál nebyl úplně naplněn. Ale i tak velmi v pohodě koukatelný filmek hlavní hrdinka je sakra sexy a příšera dle mého nevypadá tak příšerně jak tu hodně lidí píše ale naopak je celkem k světu. Každopádně film vás poučí že dělat na vrtné plošině není žádnej med a když zrovna nezávodíte na motorkách nebo si navzájem neukazujete jizvy (že by pocta Čelistem? ) tak musíte makat jako barevní. Což korejci splňují do puntíku. Máme tu blbouna, dvě kočky, cool chlápka, dva kaptíky kdy jeden vám přijde fajn a druhej nefajn a dva šílence co bez sebe nedaj ránu. Tuto skupinu doplňuje doktůrek a nováček a víte vy co? Moc k nim netíhněte...skoro všichni zařvou jelikož příšera je žravá a navíc asi nesmrtelná. Fakt to co vydržela bylo neuvěřitelné ale buhužel spíš k smíchu než k obdivu avšak její skákání z moře na ropnou plošinu ukazuje že měla fakt dobrou fyzičku...ale znáte to...stačí jeden vrták a vše je jinak. Doporučuje 7 vrtáků z 10. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Na předpremiéře pro novináře byl problém s temným prostředím, které při nasazení 3D brýlí ještě ztemnělo a nebylo téměř nic vidět, navíc byl problém se zvukem. CJ Entertainment zesvětlila obraz a zremixovala zvuk na premiéru. (balone)
  • Zprvu se hovořilo o tom, že by snímek mohl režírovat úspěšný jihokorejský režisér Je-kyoon Yoon (Tsunami (2009), Romantic Assassin (2003)). To ale nebylo možné hlavně z důvodu jeho dalších filmových akvizic, jimž se nakonec rozhodl dát přednost. Na snímku se tedy podílel jen coby výkonný producent. Režie snímku tak připadla jihokorejskému režisérovi Ji-hoon Kim (May 18 (2007), Sector 7 (2011)). (Conspi)
  • Během natáčení snímku za sebe herečka Ji-won Ha (Hae-joon Cha) nenechala, dokonce ani během nebezpečných scén, vystupovat speciálního dvojníka. Za tímto účelem se dokonce rozhodla před samotným natáčením snímku podstoupit zkoušky pro získání licencí v řízení motocyklu a vodního skútru. (Conspi)

Reklama

Reklama