Reklama

Reklama

7 gwanggu

Trailer

Obsahy(1)

V Sektoru 7, v podmořském ropném nalezišti, které se nachází jižně od ostrova Jeju, pracuje Hae-jun jako správce technického vybavení ropné lodi jménem Eclipse. Kapitán Eclipse Jeong-man je bývalý kolega Hae-junina otce. Jeho prací je mimo jiné i výcvik nováčků. Po 3 týdnech příprav vezme Hae-jun nového pracovníka pod vodu. Nováčkovi však selže výstroj a utopí se. Krátce poté začnou jeden po druhém umírat další členové posádky a jejich těla jsou nepochopitelně zohavena. Několik málo přeživších zjistí, že vraždy nejsou dílem člověka. Jakési záhadné stvoření infiltrovalo loď skrz vrtné trubky a začalo lovit posádku. Pro Hae-jun a její kolegy boj o život právě začíná. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak že potápač na morskom dne videl neznáme objekty a potom tam začalo zemetrasenie.Chovanie postáv bolo také na aké som zvyknutý u Ázijských filmoch a to čistým primitivizmom.Pozerať sa na kokota ktorý strieľa do tanierov alebo sa naháňajú na motorkách,tento film bol zaplnený totálne nezáživnými scénami,lebo mohli byť využité aj dramatickejšie.Keď začalo zabíjať to monštrum konečne to nadobudlo aj hororové prvky.To monštrum bolo ako ohyzdný slimák-škaredé a nezáživné.Nudná záležitosť z primitívnymi chovaniami postáv.Žiadny zázrak sa nekoná ale má to svoju úroveň čo sa týka navodenia atmosféry.Ten finálny boj bol akčný ale hlavne zábavný,lebo to monštrum bolo skoro nezničiteľné aj keď snaha ho zabiť tam bola veľká.Ale už celkový zmetený dojem to nezachránilo. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co bych na tomhle filmu vyzdvihl, protože zoufalí jsou herci, zoufalý je příběh, zoufalé jsou dialogy atd., ale ze všeho nejzoufalejší je scénář, který muselo psát aspoň deset lidí, přičemž si žádný z nich nepřečetl kousky svých kolegů. Takže jediná rozumná pochvala je za tu podivnou příšerku, jejíž projevy existence nicméně postrádaly veškerou logiku a byly, jak jinak, zoufalé. Někdo mi říkal, že je to nejdražší jihokorejský film. No toto... (Neodpustím si dodat, že jsem film viděl s opravdu, ale opravdu zoufalými toprovými titulky.) ½. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Úplně pohodový béčko, trochu zábavný, trochu napínavý, ale rozhodně nenudící. Úžasné prostředí ropné plošiny, krásná Ji-won Ha, fajn kamera, dobrá hudba a nezničitelný slizký zabiják. Některé efekty stojí za starou bačkoru, ale čert to vem. Byla to taková hodně levná verze Vetřelce v bláznivém korejském podání :-D, ale moje očekávání bylo na nule, takže proč ne. Za mě 3 hvězdy :) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rovnaky nazor ako J*A*S*M*. Postavy sa spravaju neskutocne debilne, prisera je k smiechu ci uz spracovanim, tak schopnostami, napätie nulove a tie mizerne pocitacove triky ktorymi su spracovane vsetky exterierove sceny ma neskutocne iritovali. Ked na nieco nemam peniaze, tak to snad netocim. 3/10. ()

kohaku odpad!

všechny recenze uživatele

Závody motorek, lidi se zapalovači, doktorka, která tajně vykrmuje monstrum a mnoho dalších inteligentních lahůdek - to vše na ropné plošině. Ne, opravdu se nejedná o návrat Petera Jacksona ke svým kořenům, ale o pravděpodobně nejhorší film všech dob. Tahle plejáda nesnesitelně blbých postav a špatných herců v kombinaci s retardovaným scénářem, kopou směšných efektů a patosem v mých očích překonala korejskou sračku s názvem Národní reprezentace. A to už je co říct. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Na předpremiéře pro novináře byl problém s temným prostředím, které při nasazení 3D brýlí ještě ztemnělo a nebylo téměř nic vidět, navíc byl problém se zvukem. CJ Entertainment zesvětlila obraz a zremixovala zvuk na premiéru. (balone)
  • Zprvu se hovořilo o tom, že by snímek mohl režírovat úspěšný jihokorejský režisér Je-kyoon Yoon (Tsunami (2009), Romantic Assassin (2003)). To ale nebylo možné hlavně z důvodu jeho dalších filmových akvizic, jimž se nakonec rozhodl dát přednost. Na snímku se tedy podílel jen coby výkonný producent. Režie snímku tak připadla jihokorejskému režisérovi Ji-hoon Kim (May 18 (2007), Sector 7 (2011)). (Conspi)
  • Během natáčení snímku za sebe herečka Ji-won Ha (Hae-joon Cha) nenechala, dokonce ani během nebezpečných scén, vystupovat speciálního dvojníka. Za tímto účelem se dokonce rozhodla před samotným natáčením snímku podstoupit zkoušky pro získání licencí v řízení motocyklu a vodního skútru. (Conspi)

Reklama

Reklama