Reklama

Reklama

7 gwanggu

Trailer

Obsahy(1)

V Sektoru 7, v podmořském ropném nalezišti, které se nachází jižně od ostrova Jeju, pracuje Hae-jun jako správce technického vybavení ropné lodi jménem Eclipse. Kapitán Eclipse Jeong-man je bývalý kolega Hae-junina otce. Jeho prací je mimo jiné i výcvik nováčků. Po 3 týdnech příprav vezme Hae-jun nového pracovníka pod vodu. Nováčkovi však selže výstroj a utopí se. Krátce poté začnou jeden po druhém umírat další členové posádky a jejich těla jsou nepochopitelně zohavena. Několik málo přeživších zjistí, že vraždy nejsou dílem člověka. Jakési záhadné stvoření infiltrovalo loď skrz vrtné trubky a začalo lovit posádku. Pro Hae-jun a její kolegy boj o život právě začíná. (balone)

(více)

Zajímavosti (6)

Tajemná zahrada (2010) (seriál)

  • V posledním díle dostává Im Gil-ra (Ji-won Ha) do ruky scénář k filmu, ve kterém má hrát. Jedná se o filmový snímek Sector 7 (2011) jihokorejského režiséra Ji-hun Kim. Herečka ve filmu skutečně vystupuje. (Vavča)

Koria (2012)

  • Herečka Ha Ji-won, která nikdy nepohrdne žádnou z psychických či fyzických výzev, se zatěžkávající přípravě ve stolním tenise věnovala i přes zjevné poranění kotníku, které utržila během natáčení snímku Sector 7 (2010). Obsazení právě této herečky si vyžádala samotná Hyun Jung-hwa, která se zúčastnila výrobního procesu snímku. (Conspi)

Reklama

Reklama