Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem taky docela vášnivý cestovatel a mám už toho si myslím docela dost procestováno, ale s těmahle ženskýma bych nejel ani na nějakou přehradu u nás. Záběry cizích destinací byli ještě v pohodě – každá země je schopná turistům nabídnout zajímavá a krásná místa, nicméně vám požitek z toho nesmí kazit tyhle ty „krasavice“ a jejich komentář. Bohužel jinak však tento pořad moc kvality nepobral. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Teplo, moře, písek, jídlo, zvyky.. Když přišla Prima s (ne)kulinářským projektem Čápi s mákem, hlas lidu tam mezi známými ksichty zastupovala jistá paní Lída – neustále z něčeho vykolejená, tupá a nevychovaná husa, která zákonitě nemohla dokončit základní školu („Mám z nich radost. Nemajů rypáky nahoru.“). Nikdy bych netušil, že něco takového chodí mezi námi. Obdobně bezprostřední Zlatuše v pořadu, který stejně jako výše zmíněné Čápi kopíruje (tentokrát) cestovatelské klenoty veřejnoprávní televize, mi Lídu živě připomněla. Duo průvodkyň bohužel neřekne nic kloudného, přesto alespoň vidíme lokality a s nimi spojené zajímavosti, ke kterým se většina z nás jen tak nedostane. Proto bych hned neházel do propadliště televizních dějin, kamera nás totiž zavede na lákavá místa, komentář také není úplně zlý, a když nebude dramaturgie házet další klacky pod nohy, za ty dietní dvě hvězdy bych se ani nestyděl. První pořádným klackem, nebo spíš kládou, je nicméně čerstvá přítomnost uječené Anife „nic neumím“ Vyskočilové.. ()

Reklama

Pulper 

všechny recenze uživatele

Putování se zvířátky aneb jak si slepička s kravičkou vyrazily na výlet. Já tedy taky zrovna neoplývám vysokou inteligencí a nesrším šarmem a je pravda, že Adéla je kočka a Zlatuše ženská do nepohody. Záběry jsou navíc pěkné a kamera zabrousí i mimo turistické trasy. Proč ale mám v každém dílu sledovat, jak si baby nakupují hadříky a blbinky, ládují se místními specialitami, trsají v nejnemožnějších úborech a neustále opakují, že "je to nádhera", "samo o sobě stačí, že tu jsem", "musím se sem ještě někdy podívat" atd.? Ještě dotěrný dotaz. Děvčata si cestu a výlety platila sama nebo všechno financovala televize? Zajímalo by mě, za co, protože si neumím představit, že naše rozjuchané průvodkyně, díky nimž je pořad často nechtěně zábavný, jsou schopné psát reportáže a nebo se jinak stylově revanšovat. ()

ing.man odpad!

všechny recenze uživatele

Je to hrozný, ale moje úzkoprsá tchyně to sleduje. Pochopitelně málokdy vytáhla paty z dědiny, ale všechno ví. A tohle jí nějak sedlo. Úplně slyším, co si myslí ty dvě slepice z toho pořadu. "Závidí nám, kde jsme všude byly." Ale ono je to fakt hnus. A místo aby se to, co v tý telce dávaj lepšilo, tak se to jen a jen horší. BTW TV doma nemám už asi od roku 1999 a pořád ji nehodlám pořizovat. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Když tento dokumentární cestopisný seriál začal, bylo to jako zjevení. Ovšem NE v dobrém smyslu slova. První díly dokonale odradily diváky od dalšího sledování. Způsob jakým se ony dvě ženy vyjeveně vyjadřovaly k zážitkům na cestách byl úděsný. Jedna i druhá se chovaly jako hloupé husy, které jako by v životě nevytáhly paty z maštale. Nyní jsem viděl několik nových dílů z další série (v titulcích byl již rok 2013) (Adélu nahradila sympatičtější Míša, případně Anife, korpulentní Zlatuše zůstala) a připadá mi, že se tvůrci poučili z velkého negativního ohlasu=méně prostoru pro průpovídky dam, které se již nechovají jako úplné hlupačky a více prostoru pro zajímavější komentář vypravěče. Ponechávám jednu hvězdu. PS: Odpady ostatních tu zřejmě zůstanou neboť dotyční hodnotitelé se na to vzhledem k počátečním "kvalitám" už víckrát nepodívali... Ale třeba to byla náhoda a narazil jsem na lepší díly nebo jsem byl pod vlivem omamných látek, že mi to nepřišlo už tak úděsné jako v prvopočátcích. Není to typický dokumentární cestopis, ale lépe řečeno deník cestovatelek a tak je třeba na to nahlížet. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama