Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Kryndypindy! První díl nové série jsem jakž takž zkousla, říkala jsem si, že je fajn dát do kvazicestopisu "ženu z lidu" , která nikde nebyla, a ne modelku nebo provařenou celebritu. Lidí jako Zlatuše, co se nedomluví, mají strach, že se ztratí apod. je určitě hodně a já jsem toto pojetí cestopisu brala jako pozvání pro ně. Aby se nebáli a vyrazili za hranice všedních dnů, nejlépe s Eximem nebo kdo si to zadal:-) Adéla mi přišla už jako prototyp toho trochu zkušenějšího turisty. Netušila jsem ale, že tyhlety dvě tam budou pořád!!! Myslela jsem, že příště tam bude prostě někdo jiný, takže při dalším dílu jsem byla notně otrávená a teď už to nesleduju vůbec, staveniště Dubaj a podobné destinace mě fakt nezajímají a navíc se bojím, že by třeba nedejbože mohly vyrazit na Azurové pobřeží a dělat nám tam ostudu. Po přečtení komentářů jsem se ještě rozpomněla na tu původní verzi, kdy jsem viděla nějaké dvě kikiny, jak se motají v Mexiku nebo kde a vím, že jsem tehdy dlouze zavyla a pak to hned vypla:-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Teplo, moře, písek, jídlo, zvyky.. Když přišla Prima s (ne)kulinářským projektem Čápi s mákem, hlas lidu tam mezi známými ksichty zastupovala jistá paní Lída – neustále z něčeho vykolejená, tupá a nevychovaná husa, která zákonitě nemohla dokončit základní školu („Mám z nich radost. Nemajů rypáky nahoru.“). Nikdy bych netušil, že něco takového chodí mezi námi. Obdobně bezprostřední Zlatuše v pořadu, který stejně jako výše zmíněné Čápi kopíruje (tentokrát) cestovatelské klenoty veřejnoprávní televize, mi Lídu živě připomněla. Duo průvodkyň bohužel neřekne nic kloudného, přesto alespoň vidíme lokality a s nimi spojené zajímavosti, ke kterým se většina z nás jen tak nedostane. Proto bych hned neházel do propadliště televizních dějin, kamera nás totiž zavede na lákavá místa, komentář také není úplně zlý, a když nebude dramaturgie házet další klacky pod nohy, za ty dietní dvě hvězdy bych se ani nestyděl. První pořádným klackem, nebo spíš kládou, je nicméně čerstvá přítomnost uječené Anife „nic neumím“ Vyskočilové.. ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Alespoň se něco dozvím. Je to zajímavý, poučný pořad. Ovšem, když Zlatuše otevře pusu, tak to celý pořad snižuje o krásných 50 % . Tohle se snažím přehlídnout. Nebýt vypravěče, tak ty ženské nic neví. Dokonce neumí ani pořádně anglicky. No, at už jsou jakékoliv, tak zbytek je fajn. Samozřejmě na objektiv a na toulky s kamerou to nemá. ()

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Asi tak zábavné, jako kdybyste sledovali domácí video člověka, kterého neznáte. Asi tak poučné, jako kdyby ono video natočil někdo, kdo do zahraničí zavítal poprvé v životě a kdo se během celého pobytu téměř nepohnul z lehátka u bazénu. Neberte si to špatně, nápad pojmout dokument jinak než natočením několika hezkých scenérií, ke kterým ve studiu profesionálně namluví komentář nějaký herec, rozhodně není špatný; ostatně Stephen Fry cestující po Americe je toho důkazem. Bohužel k tomu ale potřebujete průvodce, který je inteligentní, který umí lidi zaujmout a jehož putování bude vyznívat více individualistickým dojmem než "strávil jsem dva týdny ve Španělsku s cestovní kanceláří". ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

To je otřesný pořad. Viděl jsem jeden díl a ta dvojice cestovatelek, když nemluvili, tak to bylo lepší, protože když ano, tak řekly jak se všechno skvělé. Z čteného komentáře se divák něco dozví (za to ta jedna hvězda), ale radši bych doporučil nějaký opravdu cestopisný dokument, ale ty holt nevysílá TV Prima Family. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama