Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem skoro všechny díly a neviděl bych hodnocení tak nízko, když přistoupíme na to, že jde o druh cestování jak řekne cestovatelka v jednm dílu "pro lidi co mají rádi se plácnout na plazi,  hotely , kramecky, diskoteka". Pozornost je zaměřená na pohodlí, jídlo a fakultativní výlety po turistických atrakcích. Některé působily úchvatně jako největší akvapark na světě v Spojených arabských emirátech. Moc skutečného místního života se nepozná. V mnoha navštívených oblastech působí gangy, drogové mafia apod. Kapustňačka Zlatuše představuje lidovou ženu od rány. S ní cestují takové ty typy nevhodné pro život jako Adéla nebo bláznivá Anife. Tělo ve funkci nádoby na sbírání požitků. ()

Mylouch odpad!

všechny recenze uživatele

Důkaz, že snižovat kvalitu tv programu lze i s velkými náklady nikoliv sice bezbolestně, ale zato velmi hravě. Dovolená s boratovskými ženami, kterým se v životě obvykle vyhýbáme, ale které nakonec překvapivě dokážou i přes své chování uniknout např. velmi reálným hrozbám ukamenování v muslimském světě... a ani jako nechtěná sranda to nefunguje ()

Reklama

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

V paměti mi zůstal monolog hloupoučké slečny Pohádky při návštěvě výrobny papíru: "Já jsem si myslela, že ten sloní papír se vyrábí ze sloní kůže. Že jo, z kůže se vyrábí všechno. Že až slon umře, že ho ňák slíknou no a néé. No a vono to je, jak bych to slušně řekla - ze sloního trusu, že jo? .... A z čeho se u nás dělá papír, když nemáme slony co u nás kadí?" ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Z cestopisných dokumentů to je jednoznačně jeden z nejslabších, o tom žádná, ale stále to je cestopisný pořad v kterém se najde dostatek zajímavostí a krás světa. => Když tomu někdo sype odpady, tak kritizuje i vše kolem krás světa a to je moc hrubé. Co se ústředních postav týče, tak Zlaťuše je strašná .... jede do ciziny a neumí ani slovo anglicky, snaží se všude mluvit česky nebo jen tupě zírat. A když promluví, tak světe div se 1.z Ostravy = její mluva je šílená, a 2. mluví strašné bláboly. Adéla je jednoznačně lepší, minimálně umí jazyk snaží se usmívat a něco málo umí. Ani jedna není moc dobrá průvodkyně, což nejvíce sráží tento dokument. 2z5 ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Pro krista pána,k čemu jsem se to zase přichomejtl ! Dvě vidlačky,jedna blbější než druhá objevujou svět ! Musel jsem si dát panáka a žváro ,abych tenhle "dokument o cestování" rozchodil.Pořady s cestovatelskou či turistickou tématikou sleduju rád a moje hodnocení na těchto stránkách bývá většinou dost vysoké.Ale pořad Ženy na cestách je odpornej hnus!Potkat takový vymaštěný nány někde za hranicema,tak se okamžitě distancuju od svýho češství.Oni s toho udělaly nerecyklovatelnej odpad! ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno