Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý Kang Sang Man chce skoncovat se životem. Po neúspěšné sebevraždě se probudí v nemocnici a zjistí, že vidí duchy - neustále kouřícího taxikáře, plačící ženu, požitkářského dědu a malého kluka s neukojitelnou chutí na sladké. Doktoři ho považují za blázna. Jediná možnost, jak se duchů zbavit, je splnění jejich přání. (-Rastaman-)

(více)

Recenze (43)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Hello Ghost je o chlapíkovi, jenž chce skončit se svým ubohým životem a po nepovedené sebevraždě začne vidět pár duchů. Od té doby s nimi žije každodenní život a skrze plnění jejich přání najde ženu svých snů. S Hello Ghost jsem se dlouho prodíral komediální stránkou, aby pak přišla těžce dramatická chvilka, která mě odrovná. Ten konec byl úžasný. Po Japonsku nenátlakové city, které byly sice jasné, ale nechaly diváka pracovat s jeho povahovými rysy. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Konec tomu dal hvězdičku navíc, protože mě to nečekaně dostalo a dojalo, což se mi moc nestává. Jinak průběh o maníkovi, co se chce zabít a začne vidět duchy, není nijak originální a ze začátku ani moc vtipný. Hlavní hrdina vás dost štve. Ale postupně je to víc a víc zajímavě větvené a Cha Tae-Hyeon skvěle hraje ve chvílích, kdy do něj vstupují jednotliví duchové. To jsou obličeje, že jsem se fakt zasmál, hlavně proto, že jsem to nečekal. Je to hodně dojemně smutně romantické, rozhodně se neválíte po zemi. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nejdená o čistou komedii. Myslím, že dramatická stránka je tu rozvinuta ještě silněji než humor. Tae-hyeon Cha je opět vynikající. Jemu prostě ty role hlupáka nebo ztroskotance sednou vždycky. Do vedlejších rolí byli vybráni také dobří herci. Během filmu jsem narazila na několik nejasností. Ty ale nakonec hezky vysvětlil dojemný a smysluplný konec. Dokonce slzu jsem u něj pustila. Milé překvapení..4*. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Buď si vybírám jen dobré filmy, nebo Jižní Korea produkuje opravdu velmi dobré filmy na vysoké úrovni. Říkal jsem si to už před nedávnem, že "hodná" Korea je na tom hodně dobře, co se týče výroby dobrých filmů. Musím říct, že i přes své maximální hodnocení mě v několika momentech děj moc nebavil, ale co se stalo na konci... přesně takovéhle zvraty, souvislosti a odkrytí děje miluju. Následující věty raději nečtěte, mohly by poodkrýt děj! Nesnažte se spekupovat dopředu, co jsou ti duchové zač, zda jejich připoutání k hlavní postavě nějak souvisí! Potom si tenhle film vůbec neužijete! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Už od úvodních sebevražedných pokusů jsem se skvěle bavil a od úvodních titulků jsem se nejen skvěle bavil, ale taky byl trochu naměkko, abych nakonec po dvou hodinách pohodové zábavy s blaženým úsměvem na rtech slzel dojetím. Je neskutečné jak nenásilně dokázal Young-Tak Kim propojit odlehčenou rovinu komedie se smutným dramatem a umíráním, jak dokázal vybalancovat jednotlivé nespojité prvky tak, aby nerušily, a v závěru je všechny dokonale propojit, dát všemu smysl, dokonale překvapit pointou a ještě vás tím dohnat k dojatému pláči. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama