Reklama

Reklama

Tasmánští čerti

(TV film)
  • Česko Tasmánští démoni (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návštěvníci odlehlého tasmánského parku se stanou kořistí nebezpečných tvorů, kteří brání své území před vetřelci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád béčka, která se jako béčka tváří a nehrají si na něco víc. „Tasmanian Devils“ je jedním z těch filmů, které prostě chtějí bavit, chtějí vám urvat váš čas a chtějí vám dát trochu akce a vzrušení. Jak se někde objeví plamenomet, je to sranda, navíc Danica McKellar je herečka, na kterou se prostě dobře kouká. Nakonec je v té roli i celkem uvěřitelná, pokud jste ochotni hrát hru, která je vám prezentována. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jistá Danica McKellar jako strážkyně parku či co, má celou dobu rozepnuté horní knoflíky na košili, aby ukázala žlábek mezi kozami staženými úplým tílkem. No a vy pořád čekáte, až si tu košili sundá a pustí je na pastvu pro vaše oči. Světe div se, ona si v jednom nestřeženém okamžiku tu košili opravdu sundá a zbytek filmu ''odehraje'' jen v tom proklatě úplém tílku. Škoda jen, že ty kozy nepustí na svobodu. Bohužel 85 minut je pro tuto dějovou linii až příliš a jeden dějový zvrat ten film opravdu nezachrání. Jedna hvězda za ten dekolt a krásné lesní exteriéry. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny svých filmů se však tentokrát SyFy snažilo hned od samotného počátku držet osvědčených postupů a drželo své choutky určitou dobu pěkně na uzdě. Divákům naservírovali pohled na pěknou krajinu a dokonce i samotná atmosféra vypadala velice slibně. Po úvodním seskoku je divákovi nabídnut nepěkný pohled na bezmocné tělo napíchnuté uprostřed jeskyně, jejíž zdi byly pomalovány starodávnými kresbami. Následné záběry na pomalu tekoucí krev a „bublání“ vyvolávalo nejrůznější představy, cože se bude následně odehrávat. Dokonce i první útoky sebou přinesli určitou dávku napětí a já si říkal, že by tentokrát nemuselo vůbec jít o špatnou podívanou. Jenže ve chvíli kdy se na scéně objevili digitální monstra, přestalo prvotní kouzlo fungovat. Postavy se sice snažily vypotit nějaký ty hlášky, dokonce došlo i na několik zajímavých gore scén, ale CGI nepříliš dobré kvality mi pomalu ale jistě brali i poslední zbytky mých iluzí. Scéna s vrtulníkem a kupící se nelogičnosti už byli jen klasickými příklady zmaru, které jsou pro SyFy produkty tak typické. Na druhou stranu bych chtěl alespoň trochu pochválit některé herecké výkony, které by se přece jenom dokázali alespoň vzdáleně přirovnat k průměru. Tasmanian Devils tak sice vyloženě nezklamali, ale měli rozhodně na víc. 40% ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

V Tasmánii se přemnožila kanadská borovice a s ní i vačnatci křížení s dogou a leguánem. Ti si hodlají pošmáknout na tlupě nesympatických individuí a třech strážcích KRNAPu. Naprosto tupá naháněčka mající všechno, čím se céčkové creature horory "pyšní". Za něco stojí snad jen hlavní představitelka, na kterou se alespoň hezky dívá. I když to je vzhledem k ostatnímu rádoby herectvu relativní. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Odporúčam pozrieť len v prípade, že ste potomok aborigénov a vaším totemovým zvieraťom je tasmánsky čert alebo kvôli neúspešnému výberu väčšej hotovosti z istej banky trávite za mrežami 15 rokov svojho života a jediný spôsob ako zabiť nudu je pozerať všetko čo vám príde pod ruky (ale v tomto prípade odporúčam skôr skrotiť si skupinku blch a nacvičovať blší cirkus, je to oveľa väčšia psina). ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jedna z ďábelských bytostí vyskočí na letící vrtulník. Při záběru kamery zevnitř vrtulníku jsou přední dveře pilota zavřené. Když je však úhel kamery ze země při pohledu na vrtulník, jsou přední pilotní dveře částečně otevřené. (Johnny.ARN)
  • Poté, co se postava spustí do díry, aby hledala Stonea (Apolo Ohno), a uvolní se z lana, můžete vidět karabinu připevněnou na konci lana. O několik záběrů později (když postava začne hledat Stonea) však lano nemá na konci karabinu, ale pouze smyčku. (Johnny.ARN)
  • Tento film není prvním, kde je tasmánský ďábel ústřední postavou filmu. V roce 2006 byl zveřejněn film s názvem Cemetery Gates, ve kterém byl propuštěn z laboratoře uprchlý Tasmánský ďábel v národním parku v Jižní Kalifornii. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama